Феновете на Юнайтед избраха Видич за №1 през сезона

13:25
Феновете на Юнайтед избраха Видич за №1 през сезона
Сръбският бранител на Манчестър Юнайтед Неманя Видич стана герой, след като получи две клубни награди - на запалянковците за Играч на сезона в състава на "Червените дяволи" и в анкетата за "Най-добър играч", в която гласуваха съотборниците му.

"Най-добра резерва" стана Джеймс Честър, който изпревари Кори Евънс и Том Клевърли в борбата за приза. Наградата за "най-красив гол" стана притежание на Кристиано Роналдо, за попадението му срещу Порто в мача-реванш от 1/4-финалите на Шампионската лига.

"Най-добър млад играч" на Юнайтед е Федерико Македа, изпреварил Дани Уелбек и Матю Джеймс. Българският ас в атаката на тима от "Олд Трафорд" Димитър Бербатов не получи награда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

multikomp
19.05.2009 20:44

Кой му даде правото да говори на тоя Bat_Vane? Тя цялата ни държава е пълна с такива идиоти и малоумници. За жалост са на водещи постове.

dakata00
18.05.2009 23:44

Bat_Vane ти си един малумник които и абер понятие си няма от футбол,ЗАМЪЛЧИ !

smatrata
18.05.2009 18:11

абе мом4ета наградата за резерва не се дава за това кои е вкарал наи много голове а за това кои е бил наи добрия играч от отбора на резервите (хората които не са в групата за мажкия отбор) а колкото за видич без него манчо сас сиг нямаше да са шампиони

DuFkaTa
18.05.2009 16:48

Видич най добрия защитник в света *stop* *devil*

Bat_Vane
18.05.2009 15:16

хахаха значи , тва ли била основната задача на един отбор - да си опази мрежата суха , пък тва нападателите примерно колко голове вкарват и как играят не се гледа така ли ? Ама кво ме боли гъза мен за манчо бе , ае много ви здраве

jakos
18.05.2009 14:57

Bat_Vane Видич свърши най-много работа и бе в основата на чистите мрежи тъпако и бе изключително постоянен а наградата за най-добра резерва се дава по критерии кои най-много голове е вкарал след като е влезнал като резерва бива да си тъп мисли малко

Bat_Vane
18.05.2009 14:53

Ебати малоумниците ! Че ква работа толкова е свършил тоо Видич , не съм от манчестър , но смятам , че футболисти като Руни и Тевез далеч повече заслужават тая награда , но все пак тва са феновете на манчо - без грам мозък в главата . И що за глупост е това - награда за най - добра резерва , сигурно критерия е бил кой най - добре ще излъска и избърше скамейката през сезона ?