Рууни ще взима допинг, за да не заприлича на Боби Чарлтън

18:21
Рууни ще взима допинг, за да не заприлича на Боби Чарлтън
Звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни ще използва препарат доскоро забранен във футбола, за да спре да оплешивява, пише "Нюз Ъф дъ Уърлд".

Полуплешивият нападател на "червените дяволи" щял да взима лекарството "Финастерайд" всеки ден в синтез с лосион, подпомагащ растежа на коса.

Юношата на Евертън ще трябва да се бръкне с по 100 паунда дневно, за да си осигури таблетките "Финастерайд", но за играч, печелещ 100 хиляди седмично, това едва ли е огромна драма.

Чудотворният лек подтискал хормоните в организма на Уейн, които стимулирали падането на коса. Доскоро "Финастерайд" бе считан за допинг във футбола и поради това бе забранен, тъй като се предполагаше, че в препарата има определени стероиди.

Предишният месец ФА е позволила отново продукта и това е зарадвало много Рууни, който рискуваше в скоро време по прическа да заприлича на на легендата Боби Чарлтън.

Сега обаче е много възможно в скоро време всички фенки на Уейн да бъдат зарадвани от буйни къдрици по скалпа на своя любимец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TigerJK
19.05.2009 08:12

бе я виж снимката тоя прилича на извънземното от войната на световете *joking*

cris7ronaldooo
19.05.2009 03:44

ебати тъпите слухове са тва само изопачават нещата рууни си има коса гледаите малко мач на юнайтед и ще видите ебати тъпото така да се ебават със един от най-добрите футболисти в манчестър юнайтед !!!

the_Gunners_fan
18.05.2009 21:52

Как да не се ебаваме е *sick* Той е един от най добрите - признавам, ама освен че е плешив и грозен, в тялото прилича на оранготан *joking*

shark2009
18.05.2009 19:10

Не се ебавайте с Руунй , той е любимият ми футболист след Бербатов , Видич , Карик и Кристияно Роналдо *joking*

TigerJK
18.05.2009 18:42

Рууни има комплекс от своята плешивост и си пуска буйни къдрици на други места по тялото :> тва в кръга на шегата.. ама присаждането на коса не е ли по добре.. няма как да си сменя прическите ама може да слага перуки *joking*