Роура: Меси тренира, но е рано да играе

17:24
Роура: Меси тренира, но е рано да играе
Помощник-треньорът на Барселона Жорди Роура каза днес на пресконференция, че аржентинският нападател Лионел Меси се възстановява добре от контузията на бедрото, но "още е рано" да играе в събота в шампионатния мач с Леванте.

"Днес Меси се завърна в отбора и тренира наравно с другите, което е добре. Но аз мисля, че още е рано утре да играе срещу Леванте, каза Роура. Сега той е в период на възстановяване, който го приема със спокойствие, макар че това не е обичайна ситуация за него".

Лионел Меси получи контузия в бедрото на десния крак в първия четвъртфинален мач от Шампионската лига по футбол с Пари Сен Жермен (2:2 в Париж) на 2 април. Меси пропусна мачовете за първенство на Испания с Майорка и Сарагоса, а в четвъртфиналната среща-реванш с ПСЖ се появи на терена в 61-та минута и участва в акцията при изравнителния гол на Педро (1:1), който класира Барселона за полуфиналите на Шампионската лига.

По всяка вероятност аржентинецът ще бъде готов да играе в първия полуфинален мач от Шампионската лига с Байерн Мюнхен във вторник на "Алианц Арена".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fcb10
19.04.2013 18:34

Няма смисъл да се поемат рискове домакини сме дано резервите да поиграят.

Fcb10
20.04.2013 09:37

Да затова не трябва да се рискува на този етап. *smile*

catalan
19.04.2013 19:11

То първенсвото като е решено е по-лесно, ако бяха Реал на 3 точки от Барса тогава щеше да е кофти положението. Байерн си мислят само за Барса след мача за купата.