Монпелие - Лион, спечелен

15:03
Монпелие - Лион, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Април: 12 познати от общо 17 мача - 70.6% успеваемост

Залог на деня за 19.04.2013 г.



И двата днешни съперника не се намират в най-добрата си моментна форма, но въпреки, че Монпелие е актуалният шампион на Франция, то класата тук изглежда, че е на страната на гостите. Освен това за домакините този мач ще пропуснат по различни причини четирима играчи. Лион ще бъде без Лаказате и Бишевац, но ситуацията налага на гостите да увеличат по някакъв начин точкови си актив след тази среща. Хлапетата стартираха сезона с надежди, че ще бъдат основният конкурент на ПСЖ за първото място, но липсата на постоянство към момента дори поставя под въпрос тяхното класиране в зоната на Шампионската лига. Монпелие се намира на шест точки от четвъртото място, даващо прави на участие в Лига Европа, но след като се видя, че тимът няма необходимите ресурси, за да бъде конкурентен на международна сцена, едва ли някой в клуба ще приеме като голяма трагедия липсата на международни срещи през следващата кампания. За Лион подобна развръзка изглежда недопустима и в края на тази кампанията играчите на гостите са длъжни да заслужат мястото си сред най-добрите тимове на Стария континент и през следващия сезон.

Прогноза: Х2; Коефициент: 1.67

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари