Предлагат Интер на Зденек Земан

21:00
Предлагат Интер на Зденек Земан
Собственикът на Интер Масимо Морати е предложил на Зденек Земан да поеме тима от лятото, съобщава "Спортмедиасет".

65-годишният специалист е без отбор, след като бе освободен от Рома в началото на 2013 година, тъй като резултатите на вълците не бяха задоволителни за феновете и ръководството на клуба.

Положението на Интер през настоящата кампания не е особено позитивно. През ноември тифозите се надяваха, че любимците им ще се борят за титлата, като тогава нерадзурите бяха само на две точки зад лидера Ювентус.

Сега миланският гранд е на седмо място в Серия А, като отборът стигна до четвъртфинал в турнира Лига Европа, а вчера загуби от Рома и отпадна и от надпреварата за Купата на Италия. За да е положението още по-неприятно, над 50% от играчите в първия тим са в лазарета на клуба.

Вчера наставникът Андреа Страмачони намекна, че ще остане в Интер до юни.

Земан е приеман като идеален вариант за нерадзурите, тъй като е опитен специалист, за който Морати няма да плати и стотинка като неустойка. На всичкото отгоре чешкият треньор е известен с любовта си към атрактивния футбол и с това, че много мрази Ювентус. Единственият недостатък на Земан е, че не е печелил почти никакви титли в кариерата си до момента.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chelsea_asroma
18.04.2013 23:21

То тоя за малко да прецака Рома сега отиде в Интер който в момента е в много тежко състояние това ще е голяма грешка.