Есберг - Брьондби, спечелен

18:06
Есберг - Брьондби, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Април: 11 познати от общо 16 мача - 68.8% успеваемост

Залог на деня за 18.04.2013 г.



Победителят от тази двойка ще се класира за финала на надпреварата, където вече го чака тимът на Рандерс. Купата на Дания беше основен приоритет на Брьондби този сезон и тимът показваше приятен и атакуващ футбол в тази надпревара за сметка на срещите в първенството, където все едно играеха други играчи за тима. Преди да достигне до полуфинала Брьондби отстрани и тимът на Копенхаген по пътя си, което още веднъж подсказва, че само този турнир може да спаси сезона на гранда. Първата среща завърши 1:1 и сега Есберг има предимство, но пък за домакините ще липсват редица основни играчи, което няма как да не даде предимство на гостуващия тим, който ще бъде и доста по-мотивиран и решен на всичко. Играчите на Брьондби ще направят и невъзможното днес за участват на финала, а дали ще успея зависи от доста фактори по време на срещата.

Прогноза: Х2; Коефициент: 1.80

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
18.04.2013 20:36

Esbjerg: Vestergaard, Rasmussen, Somers, Lyng, Fabricius, Høgh

а ако беше гледал на стрийм срещите на Брьондби в първенстово и в надпреварата за купата днес вероятно щеше да бъдеш на моята позиция. С действията си на терена играчите подсказваха за коя надпревара им се играе повече. Едва ли някой от тях се радва да играе в Брьондби и да се бори за оцеляване! А няма спор, че мачът в неделя срещу Силкеборг е важен, но аз лично мисля, че точно с него те ще си осигурят така да се каже оцеляването. Така само в рамките на няколко дни ще имат шанс да придадат смисъл на целия си сезона с две победи за 3 дни.

devic
18.04.2013 20:18

и къде ги видя тия основни играчи. за брьондби няма да ги има 2 защитници-резерви и 2 титулярни халфа.за есберг - 1 титулярен защитник. след 3 дена брьондби играе мача на сезона и ако не потръгнат нещата може и хич да не се зорят. за мен мача е или 0-0 или 1ца. аз ше го дебна на корнери.