Ицо: С Франсис Форд Копола си пиехме заедно кафето

11:27
Ицо: С Франсис Форд Копола си пиехме заедно кафето
Пред журналистката Камелия Александрова мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков разкри пикантни подробности от живота си в Америка. Камата сподели, че легендата на Чикаго Булс Майкъл Джордън е бил най-известният му съсед.

"В Чикаго живеехме на една улица с него. Къщите ни бяха на 200 метра разстояние една от друга. Когато бях в Чикаго, едно от децата му тренираше в нашата футболна школа там. Генът явно не се променя. Говорил съм си с Джордан, снимал съм се с него... За мен той е най-великият спортист за всички времена. Изключителна личност. Но няма как да не си личност, след като си толкова велик. Ако не си твърд характер, няма да успееш в спорта - ще те подритват оттук-оттам и ще си заминеш. А когато си голям, трябва да имаш сърце и да помагаш, да не отказваш на никого в трудни моменти. Затова и Господ те дарява с късмет и ставаш това, което е Майкъл Джордан.", заяви голмайсторът на Мондиал 94.

Ицо сподели, че е добър познат и с режисьора Франсис Форд Копола, който създаде култовия филм "Кръстника".

"Живеехме в една махала с него в Америка. Ходехме в едно и също заведение. Често заедно пиехме кафе. Копола е истинско величие в световното кино. За съжаление не мога да кажа, че сме много близки приятели, но се радвам, че съм сред добрите му познати", добави Камата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tamate_unufreev
18.05.2009 15:06

в една махала *wink*
Браво Ице ти си супер пич *smile* *joking*