Тонев: Избирам Селтик, за да играя в ШЛ

11:53
Тонев: Избирам Селтик, за да играя в ШЛ
Българският национал Александър Тонев заяви, че най-вероятно ще отхвърли предложенията от Серия "А" и ще се присъедини към тима на Селтик, тъй като целта му е участие в Шампионската лига.

Звездата на Лех Познан призна, че е наясно, че отборът на Нийл Ленън ще подсили тима си през лятото, за да си осигури достойно представяне в най-престижното европейско състезание. Селтик се конкурира с Лацио и Фиорентина за подписа на Тонев, който не крие, че Шампионската лига е най-важната цел за него.

"Чест е да знам, че Селтик се интересуват от мен. Те са клуб с голяма история и представянето им в Европа тази година показа, че са готови да творят нова история. Миналото лято три италиански клуба се интересуваха от мен и въпреки че Серия "А" е сред елитните първенства в Европа, за мен е важно да играя футбол в Шампионската лига. Мога да постигна това в Селтик", каза Тонев.

За атакуващия полузащитник е определена цена от 3 милиона британски паунда, но се смята, че клубът му ще приеме оферта и от 1.5 милиона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rasho79
18.04.2013 22:23

Много добре си го решил, само дано всичко се получи по план!!!*thumb_up**thumb_up**thumb_up**thumb_up*

aa2
18.04.2013 17:49

ИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕС, дано дойде при нас.От адски много време(дори вече не помня кога Стенли ни напусна), чакам да вземем нов българин.Заради българин станах фен на тоя отбор и просто си мечтая редовно да гледам сънародници в един от 2-та ми любими отбора.Постоянно се говори за даден българин, който щял да дойде при нас, а дано поне този път да е истина.Много се радвам, а може и да вземат да ни пуснат някое мачле от ШЛ догодина(дори да не е срещу някой гранд), заради Тонев.Много се радвам, дано е истина!!!

RAFKATA
18.04.2013 15:10

Айде сега ще почнат да дават и Шотласката лига, по ТВ - то.Дали ще е интерестна

El_Fenomeno_9
18.04.2013 12:50

Рано му е според мен на Тонев да играе в големи мачове , нека порита 1-2 сезона за Селтик , да понатрупа самочувствие , защото и там има много качествени играчи , които те първа ще се развиват !

biancorosso
18.04.2013 12:37

Лично според мен е по-добре Тонев да отиде в Лацио или Фиорентина поради ред причини. В Селтик ще играе в ШЛ само в груповата фаза, защото "детелините" рядко се класират на 1/8 финала, т.е. 6 мача в ШЛ и после или отпадат изобщо от Европа или се местят в ЛЕ. Лацио и Фиорентина пък градят силни състави и в следващите години със сигурност ще играят ЛЕ. Но като оставим ШЛ настрана, в Шотландия няма конкурентноспособни отбори. В мачове срещу Дънди и Хартс едва ли ще натрупа голям опит, докато в Серия А ще се изправя минимум по два пъти на сезон срещу отбори като Юве, Милан, Интер, Рома, Наполи и т.н. Но каквото и да избере, го подкрепям, защото определено е един от най-талантливите ни играчи и съм сигурен, че Селтик, Лацио или Фиорентина ще са просто трамплин и един ден ще го видим в някой от големите грандове на Европа *beer*

Fabregas_boy
18.04.2013 19:38

В Лацио/Фиорентина много много трудно ще е сред титулярите.

Notlike
18.04.2013 14:16

Така е, но нека не забравяме, че от Шотландия в Англия е много лесно да се направи трамплин и много играчи използват тази "вратичка". Пък и да отидеш в отбор с подобни фенове не е случайно. Аз съм за такъв трансфер. Според мен отиването му в Лацио или Фиорентина ще го направи резерва с "развитие" - а той се нуждае от игрово време, не от тренировки.

andiman022
18.04.2013 12:18

Селтик е добър отбор.Ще се развива много н този клуб сашо !!!!1

Fabregas_boy
18.04.2013 12:27

Определено!Не само са приличен отбор,но ще и играе редовно,което ще му помогне да иде в по-голям отбор с претенции за основна роля в него.

Vaskovas
18.04.2013 12:00

За атакуващ полузащитник е определена цена от 3 британски паунда, но се смята, че клубът му ще приеме оферта и от 1.5 милиона паунда. ......ГОЛЕМИ СТЕ ЕЙ *beer**beer**beer**beer**beer*

Crissstiano
18.04.2013 12:08

Хахахахаха уникални направо *lol* .