Стефанов: Берое може да ни изненада, ако се занимава със съдиите

08:31
Стефанов: Берое може да ни изненада, ако се занимава със съдиите
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е уверен в победата на неговия тим в първия 1/2-финал за Купата на България срещу Берое днес. Той заяви, че съперникът няма с какво да изненада "белите", освен ако не повлияят на съдиите в мача.

"Единственото, с което Берое може да ме изненада е да се занимават със съдиите. Гледам, че непрекъснато говорят - реферите им виновни за това, за онова. Само май до Далай Лама не са писали. А преди три-четири години си спомняте как преди едни избори, ни заклаха в Стара Загора. Отрязаха ни главата като на гергьовско агне. Обичат да пипат и да се занимават със съдиите. Дано този път не предприемат такива ходове, защото най-малкото е некоректно", пожела си Стефанов.

Босът говори и за очакванията си за мача, като смята, че домакинството в първия двубой донякъде е предимство за неговия отбор.

"Домакинството в първия мач донякъде ни дава предимство. но не се ли хвърлят здраво момчетата, няма домакинство, няма гостуване. Майката му е битката. Устройва ни само, ако накрая на втория мач сме вкарали един гол повече", коментира още президентът на "белите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamkisa
18.04.2013 10:48

Еееееееееееехххх Венци, Венци, колко тъпо парче си само. Днес към 5 и 30 ще има да ревеш пак по съдии, перуки и какво ли още не, вместо да си признаеш колко е накадърен типия ти отбор в момента.