ПСЖ отпадна от Купата на Франция (видео)

00:53
ПСЖ отпадна от Купата на Франция (видео)
Евиан Тонон поднесе голямата изненада на четвъртфиналите на турнира за Купата на Франция, след като елиминира Пари Сен Жермен. Спорът за място на полуфиналите бе решен след изпълнение на дузпи.

Редовните 90 минути на срещата приключиха при резултат 1:1. Хавиер Пасторе откри резултата още в 8-ата минута, но в самия край на първата част Сабер Хелифа върна статуквото на терена. Равенството остана непроменено до края на редовното време и последваха две мини полувремена от по 15 минути, които също не излъчиха победител. В резултат на това се премина към удари от бялата точка, при които футболистите на Евиан Тонон се оказаха по-съобразителни и в крайна сметка се поздравиха с триумф над ПСЖ.

Парижани завършиха двубоя в намален състав, след като в 118-ата минута Тиаго Мота получи директен червен картон.

По-рано днес отборът на Бордо също се класира за полуфиналната фаза на турнира, след като постигна зрелищна победа с 3:2 при гостуването си на Ланс. Другите два тима, които ще спорят за място на финала, са Троа и Лориен.


szólj hozzá: Evian 1-1 (4-1 Pen) PSG ,Coupe de France (QF)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alePSG
18.04.2013 21:11

то не самия факт за отпадането ами цялото второ полувреме беше нещо уникално и неописуемо. играта на ПСЖ беше пълен и тотален кенеф. само тая дума наистина описва това което се случи на терена.