Бившата на Лампард заби друг футболист

11:13
Бившата на Лампард заби друг футболист
Бившата годеница на Франк Лампард успя да преодолее мъката си по халфа на Челси и вече се гушка с друг футболист, пише "Сън".

Чаровната испанка е оплела в обятията си бранителя на Стивънидж Лоури Уилсън, който е с 13 години по млад от нея.

Ривес, която има две дъщери от връзката си с Лампс, е била забелязана в елитен лондонски хотел, където се била отдала на ласките на Уилсън, докато двамата пиели коктейли на бара. После двойката се оттеглила в стая, струваща 525 лири на нощ.

Лоури Уилсън е юноша на Колчестър, който в момента е титуляр за Стивънидж и освен като защитник, понякога влиза в ролята и на дефанзивен халф. Талантливият играч наскоро зарязал приятелката си, която го оставила, когато разбрала за връзката му с Елен.

Със сигурност бившата годеница на Лампард отново се чувства в свои води, след като отново е гадже на футболист. Все пак, не е много ясно колко дълго ще издържи авантюрата между Уилсън и Ривес, тъй като заплатата на бранителя е "едва" 500 лири седмично, което изобщо не може да се сравнява с надницата на Лампард.

"Благодаря ви, но не искам да говоря за личния си живот", заявил Уилсън пред "Сън", когато бил потърсен за коментар.

През този сезон Лоури може да бъде доволен от своето представяне, тъй като неговия тим завърши на пето място в класирането на Блу Скуер Конфърънс, но не успя да спечели промоция в Лига 2, тъй като загуби в плейофите от Кембридж Юнайтед.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Docker
18.05.2009 11:44

Накрая ше се резне с некой от Миньор Перник тая сигурно *joking*