Бенитес пренебрегна Сър Алекс, но поздрави Юнайтед

10:48
Бенитес пренебрегна Сър Алекс, но поздрави Юнайтед
Рафаел Бенитес поздрави Манчестър Юнайтед за спечелената 18-а шампионска титла на Англия, но пропусна да отдаде заслуженото на колегата си Сър Алекс Фъргюсън. Двамата мениджъри водиха люта словесна битка през целия сезон и се обвиняваха взаимно за какво ли не, но в крайна сметка "червените дяволи" триумфираха с отличието.

"Ще кажа браво на Манчестър Юнайтед, но не и на някой друг. Опитвам се да бъда учтив и да уважавам своите колеги по време на всеки един момент на сезона. Но в този случай видях някои неща и чух някои неща, които не бих искал. Искам отново да се повторя и да стане ясно, че поздравявам Юнайтед за титлата им. Те са добър отбор и голям клуб", сподели Бенитес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Tearstained
20.05.2009 00:28

Ливърпул не заслужават да имат такъв треньор.Като фен на Манчестър Юнайтед естествено съм доволен защото така и няма да спечелят титлата в Англия докато този субект е начело на тима.Дълбоко уважавам Ливърпул,както всеки друг отбор на острова и мисля,че на подобни велики клубове трябва да стоят начело велики личности.А такива "високо интелектуални" същества,спокойно пак могат да си драскат в тефтерчето,само че начело на.......Алмерия или Сантандер !

ziro
19.05.2009 13:21

the_unforgiven: Ти да не си бил там и да знаеш какви са им отношенията?
Знаеш това което знаем всички т.е. от медийте! Така че не виждам какъв е проблема... те да си имат някакви търкания които на нас не са известни!

the_unforgiven
18.05.2009 20:45

Трябва да се научи на уважение към по- възрастните и успели от него. С такова поведение разваля не само своя имидж, но и на клуба като цяло. Пък и не знам защо роптае срещу сър Алекс при положение, че именно Бенитес започна говори глупости по средата на сезона, които в по- голяма или по- малка степен се отразиха върху представянето на отбора му и допринесоха за изпуснатата титла.

nasran_chorbar
18.05.2009 13:15

Никакво възпитание няма това тъпо,исапнско копеленце. Рибата се вмирисва откъм главата,за това са 2-ри *joking*

vans
18.05.2009 12:09

единствената дума която може да опише Бенитез е задник, през целия сезон скачаше на сичко живо дет не му харесва, загуби сичко, изложи се ама продулжава да скача *joking*