Билетите за прощалния мач на Раул са разпроданени

16:06
Билетите за прощалния мач на Раул са разпроданени
Билетите за прощалния мач на испанския нападател Раул, който организира за него Шалке'04, са разпродадени.

Мачът ще се играе на 27-и юли на "Арена ауф Шалке" и ще премине под мотото "Gracias Raul". Проверка на репортер на ДПА днес установи, че в сряда след обяд вече няма билети.

Гала-вечерта ще противопостави Шалке'04 и катарският Ал Сад, където в момента играе легендата и само преди няколко дни той празнува там първата си титла извън Европа. Все още няма детайли около сценария на тържеството.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
19.04.2013 16:08

В интересна истината наистина е вярно,че Реал си правят лятната подготовка предварително.Особено сега както са на финал на Копа дел Рей и полуфинал на ШЛ...Но Раул заслужава да се вмести в тази програма.За мен той е икона на Реал Мадрид,не на Шалке или някви си араби.Много жалко,чак съм разочарован от любимия си клуб заради това нещо.Възможно е и това да играе на стадиона на Шалке да е желание на Раул,но дори и така да е,пак е свързано с не-добри отношения с ръководството на кралския клуб.Истинска жива легенда!

Notlike
17.04.2013 20:54

Ето това са ИСТИНСКИ фенове. Игра там 2 сезона и му организират прощална. В Реал беше икона, но за него никой не се сети. Най-малкото феновете можеха да поставят тези въпроси пред ръководството и да ги натиснат. Това е ПРИЗНАНИЕ за всичко, което си направил.

Guardiola10
17.04.2013 17:15

Не разбирам само защо Шалке и Ал Сад ще правят бенефиса на Раул при положение, че е легенда на Реал. Заслужава поне един мач да му направят за сбогом с футбола. Аз поне не знам да има някакво правило, че трябва да играеш за отбора, с който правиш бенефис и не е нормално такъв играч да си завърши футболната кариера с мач между тези отбори. *erm*

LMessi_Barca
17.04.2013 20:20

Съгласен съм!! Реал трябва да покажат уважение към един от най-големите играчи в историята им!!! Това което правят е жалко!

Guardiola10
17.04.2013 18:36

Ясно, не знаех. И все пак ми се струва нередно, но Раул не е нито първият както казваш, нито ще е последният, на когото ще му се случи и не става дума само за Реал, което е жалко.

Fabregas_boy
17.04.2013 18:08

Карлош също май нямаше бенефис Реал.И не защото има някакво правил,а защото от Реал готвят лятната си подготовка с години напред и ако включат някой бенефис,то губят пари от друга уредена контролна среща.