Сираков: Вече и на мен ще ми е трудно да вдигна Левски

15:56
Сираков: Вече и на мен ще ми е трудно да вдигна Левски
Легендата на Левски Наско Сираков смята, че ситуацията в любимия му клуб е толкова тежка, че дори неговото завръщане няма да помогне на сините да се вдигнат и отново да печелят трофеи.

Бившият нападател и спортен директор на Левски написа на страницата във "Фейсбук" следния коментар:

"Вече и на мен ще ми е трудно да оправя Левски. Приятна седмица, приятели."

Думите на Сираков са коментар на изказване на бившия футболист на сините Бисер Иванов.

"За мен лично спасението на Левски е Наско Сираков. Не чак толкова Мъри Стоилов, не е задължително да са двамата, но Сираков - със сигурност. Просто той има способността да въздейства на играчите, на феновете и въобще да оправи нещата. При него имаше спокойствие и респект в съблекалнята. Имаше и трудни моменти, но като цяло начините му на работа бяха много въздействащи", каза Бисер Иванов, цитиран от livesport.bg.

Както е известно, Левски постигна огромни успехи по времето, когато Наско Сираков беше ръководител в клуба. Като оставим настрани купите, трофеите и отличията, спечелени в България, е нужно само да се споменат два успеха. Левски на Наско и Мъри игра четвъртфинал в турнира за Купата на УЕФА през през април 2006 година, а пет месеца по-късно сините се изправиха срещу Барселона в мач от груповата фаза на Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация