Лацио - Ювентус, спечелен

16:37
Лацио - Ювентус, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. Април: 8 познати от общо 13 мача - 61.53% успеваемост

Залог на деня за 15.04.2013 г.

Лацио - Ювентус

Сезонът за Ювентус ще бъде осмислен само, ако бъде спечелена шампионската титла на страната, а това е напът да се случи без много усилия от страна на играчите на торинския гранд. Попадането на Лацио в Шампионската лига посредством определно класиране в първенстово изглежда почти мираж, но спечелването на Купата на Италия, където тимът е на финал и участие в Лига Европа, е доста по-реално постижимо. Именно в тази надревара Лацио поднесе изненада като отсрани Ювентус и сега чака своя съперник за финалния мач. Едва ли тогава е имало ясна договорка, но изглежда доста логично сега Ювентус да спечели във важната за него надпревара след като преди това е отпаднал от този съперник в друг турнир. По-стойностният тим също е този на гостите. Лацио има много сериозни проблеми със състава като куп титуляри няма да бъдат на разположение за този мач. Диас, Раду, Лулич и Биава са само част от играчите, които ще останат в лазарета на домакините. Юве няма да разчита на Пепе, Джовинко и Киелини, но този липси трудно могат да бъдат определени като значими на фона на тези в редиците на домакинския тим.

Прогноза: 2 Коефициент: 1,90

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

putopalo
15.04.2013 18:01

Двойния шанс 1Х не е за пренебрегване-1,90 в бета

greenhool
15.04.2013 17:43

Друго освен 2ка изглежда невероятно*wink* дори мисля да го пробвам 2хк на 3.11коеф.

valdes021
15.04.2013 21:15

Ти си знаеш. Успех*thumb_up*

greenhool
15.04.2013 21:04

Ами така ще имам поне утешителна награда,това че съм ги заложил против тях не ми пречи да се надявам да бият.. *wink**smile*

valdes021
15.04.2013 20:32

Как може да залагаш против любимия си отбор*sad*