Палийски: Едва ли ще допуснат Ботев да стане шампион

15:44
Палийски: Едва ли ще допуснат Ботев да стане шампион
"Не мисля, че ще допуснат Ботев да стане шампион, вече бяхме ограбени с 4-6 точки", сподели изпълнителният директор на Ботев Пловдив Ангел Палийски в актуално студио "Дерби".

Палийски бе гост на студио "Дерби", където коментира последните планове на "канарите". "Разработихме петгодишен план, след който Ботев да бере плодове. Поставили сме си амбиции през септември да открием комплекса в Коматево. Ще има хотелска част, общежития", сподели той. По повод ремонта на стадиона в Пловдив, той добави: "Концесията вече е факт, още миналия месец. Предвид базата в Коматево, голямата сила я хвърляме там. Стадионът ще се събаря на етапи, за да не се спира първенството, както на "Герена". Мисля, че за 3 години той ще има 3 звезди. Ако играем в Европа, сме заявили стадион "Лазур".

Палийски засегна и темата с началната неприязън на феновете към идването на Станимир Стоилов като старши треньор.

"В историята на Ботев е писано с треньори на Левски да правим големи неща. Ще го видим във времето. Имаме претенции, че за последните 3 години сме най-посетеният отбор в България. Нормално е когато има голяма публика, някаква минимална част да не харесва треньора. Мъри е голям професионалист, опроверга с работата си скептиците. Феновете започнаха да го търсят, за да му казват, че са с него", продължи Палийски.

Той продължи и темата с нашумелите грешки в родното съдийство, от които потърпевш бе и неговият тим.

"Говорим за тенденциозност, до 3-4-и кръг през пролетта бяха в положителна посока нещата със съдиите. Това, че сме ощетени, само ни мотивира. Да се надяваме, че тези грешки няма да зачестят. Единственото решение за мен е съдия да бъде наказан жестоко с 10-20 хиляди лева. Те вземат за 90 минути 1000 лева, докато обикновените хора бачкат 167 часа за 400-500. Глобите им трябва да са жестоки. Ако този съдия е наказан жестоко, ще си направи сметката дали да отговори на обаждане и да се срещне в кафе с някого. А този, който му се обади, да му е халал титлата", каза още той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

qskata.wee
15.04.2013 15:53

така е , но ако имат волята може и да станем