Проклятие тегне над Интер

13:38
Проклятие тегне над Интер
"Някой ни е проклел", възкликна младият треньор на Интер Андреа Страмачони след поредната загуба на нерадзурите в Серия А.

Вчера миланският гранд отстъпи с 0:2 при гостуването си на Каляри. Това означава, че нерадзурите имат четири поражения в последните си пет мача от Серия А.

Да се говори за класиране в зона Шампионска лига вече се приема като виц дори за най-заклетите тифози на тима.

Но защо проклятие? Ето какво има в предвид Страма:

В последните три мача на Интер отборът загуби четирима основни футболисти заради контузии.

Първо се травмира Родриго Паласио след успеха над Сампдория. Ироничното в случая бе, че аржентинецът се намираше в страхотна форма, вкарвайки в три поредни двубоя, преди да влезе в лазарета.

Последва поражение от Аталанта, което бе гарнирано с контузия на друг нападател - Антонио Касано. Въпреки наднорменото си тегло и чепатия си характер, ФантАнтонио е един от най-талантливите футболисти в Калчото и присъствието му беше позитив за Интер. Но до началото на май Касано е аут.

Да не забравяме, че легендата на нерадзурите Диего Милито е извън строя още от януари, когато получи тежка травма в коляното.

Ако песимистично настроените фенове на миланския гранд са си казвали - "Не може да стане по-лошо", оптимистите са знаели какво предстои.

Нова загуба плюс две тежки травми. Защитникът Юто Нагатомо има проблеми с менискуса на левия крак, а Валтер Гаргано е с мускулно разтежение в бедрото.

Като се има в предвид, че срещу Интер бяха отсъдени две изключително спорни дузпи в срещите срещу Аталанта и Каляри, то има логика да се търси нещо свръхестествено в цялата ситуация.

Дали каръкът е в младия и талантлив Страмачони предстои да видим. Днес спортната преса в Италия твърди, че босът Масимо Морати вече е взел решение да уволни Страма след края на сезона. Може би тогава проклятието над Интер ще бъде премахнато.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chelsea_asroma
15.04.2013 20:38

''Не мисля, че да паднеш от най-добрия отбор в Европа и света е срамно..'' за байерн ли говориш?Ахахахаа *joking**lol**lol*

myzrael
15.04.2013 21:13

фен на челси, какво му се обясняваш - те първо са безмозъчни и второ са футболни инвалиди...

bacardy_breezer
15.04.2013 20:59

А не са ли най-добрия отбор в Европа в момента ? Заедно с Барса, естествено. Като нищо ще треснат сега и уж непобедимите каталунци *wink*. Просто играят великолепен футбол, за което им правя евала. С няколко класи над нас са в момента, няма какво да си кривя душата.

myzrael
15.04.2013 18:37

Не е проклятие, Принтеристи мръсни!
Това си е Божие възмедие за цялата помия, която изляхте в Калчополи. Всичко тръгна и свърши с вас - "Бог забавя, но не забравя"!!!

chelsea_asroma
15.04.2013 20:20

Я пак?

bacardy_breezer
15.04.2013 15:27

Господ забавя, но не забравя *wink* Нека им се връща тъпкано за ония "5 минути слава" в периода 2006-2010. Сега ще им трябва ново Калчополи, за да могат феновете им отново да са щастливи, в противен случай ще разказват на внуците си за славните години на "ВЕЛИКИЯ" Интер, който цели 5 години доминираше в Италия....

myzrael
15.04.2013 22:28

то вашето състояние редовно ви е такова - никакво *joking*

Argentina8
15.04.2013 21:34

Предвид състоянието ни за това не играеме в ШЛ но празноглавецо, когато ИНТЕР играе в ШЛ срещу Байерн да ти припомням ли какво става ??? 0:2 на финала и 2:3 и отстраняване на Алианц Арена, аре лягай си ...

bacardy_breezer
15.04.2013 20:26

Не мисля, че да паднеш от най-добрия отбор в Европа и света е срамно... Замислял ли си се с колко ще ви бият вас в моментното ви състояние ? 9-2 ? Не се давали пари за класни играчи в Интер ? Ами в Юве да не би да се дават ? Просто в Италия ситуацията е такава, че в близките години няма как да пристигат играчи от световна класа, защото просто кризата в страната е такава, че няма как да се плащат нито космическите трансферни суми, нито огромните заплати на ЗВЕЗДИТЕ. Така че недей да сравняваш в момента Ювентус с Байерн, защото техния бюджет е в пъти по-голям. Така че недей да ми разправяш как ни били като селски отбор... Леко се отклоних от темата, все пак тук става въпрос за Интер, не за Ювентус... И само да отбележа,че както Интер така и Юве не е правил гръмки трансфери, но виж къде е единия отбор, къде е другия.Така че това не трябва да ви е оправдание. Истината е, че се връщате към времената от преди Калчополи, когато класирането ви в зона ШЛ си беше успех за отбора *wink*

chelsea_asroma
15.04.2013 17:14

*joking**lol* полека много се засилихте гледай само пак да не стане някой гаф че тогава ще ви закрият отборчето.

cskafena
15.04.2013 16:51

Байерн ни смаза да но те са отбор от класа а като се има предвид че се пазехме за тях докато ви бием ПАК кво да говорим аз и в серия Б им бях фен и на върха пак съм им фен аз не съм като вас утрепка сменяща отбора спрямо това дали играе или не!А шампиони ще станете когато ние направим 4 звезди ! FORZA JUVE MERDA INTER !!!

Argentina8
15.04.2013 16:05

Боли да си фен на дъртата знам, цял свят видя как си купувате мачовете и съдиите. Интер е в криза, защото не се дават пари за класни играчи, защото няма треньор, защото управлението е кофти. Искам ти да ми кажеш, кога Юфката ще направи требъл да не говориме за петолебъл .... та вас ви разкриха в ШЛ бе момиченце. Байерн ви хвана и ви натупа като един селски отбор, защо не си траеш, а си правиш труда да пишеш в статия за Интер?

Jurka5
15.04.2013 15:48

Защо почти всички фенове на Юве го казват това? Ясно е,че и Морати не е чист,но Юве си ги хванаха как купуват съдии (или беше мачове), Интер да вземат да не стават шампиони или да играят слабо,защото Юве са в долната дивизия. Интер си имаше и отбор,като включим и за мениджър Моу,става ясно защо са били шампиони не само на Италия,но и на Европа,а сега само един Паласио и Санети и мениджър далеч от класата на Моу.

chelsea_asroma
15.04.2013 15:48

И какво забавя но не забравя господ?Интер чисто и честно си печелеха калчото и доминираха през последните години като отпишем миналата и тази .....

blue_moon_ynwa
15.04.2013 15:11

Интер вече не е голям отбор...

Pechenqgata
15.04.2013 19:15

Момче Интер винаги ще бъде голям отбор, просто навсякаде има успехи и падения... тва е се едно да кажеш че Ливърпул не са голям отбор и те са на дереджето на нерадзурите.

panew
15.04.2013 17:03

Ми ако Интер не е кой е бе, Ман Шити ли *joking**joking**joking* вместо да пишеш абсурдни коментари си задръж мнението за себе си.

chelsea_asroma
15.04.2013 15:45

Интер винаги ще е голям отбор независимо в какво положение се намира за това не си правете фитнес на пръстите...

Pechenqgata
15.04.2013 14:35

Просто от отбор шампион голяма част от стълбовете в отбора си заминаха... в момента в отбора има не повече от 7,8 играчи които заслужават да са там, всички други са много спорни по отношение на мястото им при нерадзурите... а до треньора... ами с такъв матерял толкова.

chelsea_asroma
15.04.2013 14:04

Това не е проклятие а просто лоша политика и не бе добра идеята да се прави чистка на големите играчи на отбора...

RAFKATA
15.04.2013 13:53

Това е живота.Едно се издигат,а други падат на долу.Барса няма да е вечно на върха.Преди няколко години конкуренцията беше на всякъде, сега тя е само в долната таблица на Сериа А.

KiriLovSV
15.04.2013 13:43

ем нормално те интер нямат 1 класен играч в състава си .. говорим за играч от световна класа !