Фърги разкри какво мисли за комбинацията Фалкао - Юнайтед

12:50
Фърги разкри какво мисли за комбинацията Фалкао - Юнайтед
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Алекс Фъргюсън изказа мнението си относно информациите, че червените дяволи се готвят да се подсилят с Радамел Фалкао през лятото.

Както е известно, мадридското издание "Марка" наскоро излезе с топновина, че Юнайтед се готви да даде Хавиер Ернандес плюс сериозна сума, за да си осигури услугите на Тигъра.

Логично, Фърги бе запитан от местни журналисти дали в подобен слух има доза истина:

"Вие наистина ли вярвате в това? Хора, не спирате да ме изумявате", отсече Фъргюсън.

През настоящия сезон Фалкао има 30 гола за Атлетико Мадрид във всички турнири и се очаква той да напусне дюшекчиите в края на кампанията.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
15.04.2013 16:39

Добре назад хахахахахахааххаха

MeToDueB
15.04.2013 15:27

относно Чичарито, справя се перфектно, може да се каже, че е подобрил и първото си докосване и пасовете и дрибъла и всичко, като дойде на Олд Трафорд беше един чист нападател тип "чакал", който умееше да бележи и нищо повече, напоследък като го гледам има подобрение във всяка една фаза на нападението, много ми харесаха няколко паса негови вчера в мача към Перси, особено един с левия крак и първото му докосване, абе момчето от ден на ден става все по-добър и е много ефективен, за това се чудя за какво му е на САФ друг нападател, като си има цели 4-ма качествени, но не знам .. той си знае. И аз не харесвах това, че хиляди пъти по-техничния, по-дейния с по-добро докосване и всичко Бербатов, оставаше резерва на Чичарито, който не можеше да спира топката и играеше много плахо с нея, но той си е играч, който ако бъде използван добре на върха на атаката и стигат топки до него, от 10 вкарва 9, така че според мен е изключителен нападател, не казвам футболист, футболист значи да е добър в много неща, но нападател значи да е не просто добър, а много добър в едно, да вкарва

MeToDueB
15.04.2013 15:23

Сър Алекс умее да изтисква най-доброто от най-добрите и да стават дори още по-добри, а от дърво свирка прави, така че Фалкао отиде ли там ще бъде използван по най-добрия начин и ще вкарва много много голове, не е невъзможно, каквото и да говори САФ .. САФ е правел трансфери на големи имена във време в което отборът е вървял отлично (както е сега) и след спечелена титла, просто обича ротациите, обича да мени стила на отбора всеки сезон и да бъде непредсказуем, така че .. всичко е възможно при Сър Алекс Фъргюсън, той за това е толкова голям, че не може да се предвиди нито един негов ход.

jimidim
15.04.2013 20:29

Радвам се да те видя пак тук.Чета те с кеф,и си един от малкото ,които си заслужават сайта.

El_Fenomeno_9
15.04.2013 14:04

Фалкао би отишъл в Юнайтед само ако продадат Рууни , иначе според мен единствения футболист , за който Юнайтед биха извадили такава огромна сума от порядъка на поне 50 млн е КР7 ..

LiLN
15.04.2013 13:28

Не мога да си обясня колко трябва да си сляп та да не виждаш играта на Уелбек?Този сезон имаме много по-слаби футболисти от него вземете един Валенсия за пример!Уелбек чудесно задържа топката!Има си техника,скорост само завършващият му удар му куца + тва той е доста млад!По темата - Никой да не слуша Фърги ще ви изгърби докато спите показа го вече със Заха ( не ми трябва,не съм го чувал,къв е тос, и след 2 седмици хоп Заха в Юнайтед)Старото куче има цяла кошница с номера!И все пак аз си мисля че Фалкао няма да отиде в Юнайтед!

Vaskovas
15.04.2013 12:58

Дано неблафира САФ ....Фалкао не ни е нужен !

jimidim
15.04.2013 20:28

Иване,не харесвам Юнайтед(по разбираеми причини),но това не ми пречи да му отдам значимото.Ернандес не е от класата на Юнайтед.Става за отбори от средната ръка.Той е само консуматор.И ако веднъж на 15 мача направи асистенция,това не го прави по-голям.Колкото до това,дали Фалкао или КР7-и аз мисля като теб.Кристиано е страхотен футболист,но стигна тавана си.Фалкао има още доста какво да подобри,а и е жаден за успехи и слава.

gang_related
15.04.2013 15:13

хахаха ако знаеш колко се чудих какво е Добре Назад *lol**lol**lol* Чак сега разбирам, че това е Уелбек :Д Прав си иначе *smile*

ryangiggs1000
15.04.2013 14:29

Е какво всички сте налазили Чича?Нещо с Бербатов или?Пича играе идеално с оглед времето,което получава и вчера даде страхотен пас за Перси,но ротердамеца изпусна.Между Фалкао и Кристиано съм с 100 ръце за Фалкао.

jimidim
15.04.2013 13:11

Прав си ...Фалкао струва като играч,не като пари,колкото една дузина Добре Назад,или Чича..Но и че ви трябват поне 2 халфа си е верно.

gang_related
15.04.2013 13:04

Не че не ни е нужен, просто имаме крещяща нужда от креативни халфове *smile* Иначе Фалако идва и си заминава Уелбек! Ще е перфектно! *smile*