Челси - Манчестър Сити, загубен

14:03
Челси - Манчестър Сити, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. Април: 8 познати от общо 12 мача - 66.6% успеваемост

Залог на деня за 14.04.2013 г.

Челси - Манчестър Сити

Този мач може да се определи като финал преди финала. Залогът ще бъде прекалено голям и за двата тима днес, защото победителят от тази двойка ще срещне мечтан съперник на финала в лицето на Уигън. Челси спести доста сили и запази много от основните си играчи по време на срещата в Лига Еврпа срещу Рубин в Русия. Икономията на сили и концентрацията насочена изцяло към предстоящия мач със Сити пролича толкова ясно по време на срещата в Москва, че Челси поведе на два пъти в резултата, но в крайна сметка загуби. Сините от Манчестър спечелиха като гости на Юнайтед и така малко или много тушира до известна степен напрежението в лагера им произтичащо от това, че тимът доста рано се оказа на губещата страна в битката за титлата. Челси отстрани Манчестър Юнайтед в тази надпревара след като навакса пасив от два гола като гост, а след това с много воля победи в преиграването на своя стадион с 1:0. Предвид, че днес той ще бъде домакин на заключителния мач преди финала може да се каже, че тимът на Челси е основен фаворит и за спечелването на трофея. В цялата история на това съперничество Манчестър Сити само веднъж е печелил визита на Челси на неговия стадион и днес предимствата отново са изцяло в полза на домакините.

Прогноза: 1Х; Коефициент: 1,65

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PIMPDreamS
14.04.2013 17:01

мача е чиста 2-ка, Сити не са играли цяла седмица, пълен състав, най-доброто на терена, нямат шанс

sad4me84
14.04.2013 15:09

Г-н Сотиров продължава да ръси бисери.

И още нещо. Мача няма да бъде на "Стамфорд Бридж", а на "Уембли". Оправете си фрапантните грешки.