Станимир Стоилов: Изиграхме добър мач

19:56
Станимир Стоилов: Изиграхме добър мач
Изказвания на двамата треньори след срещата от 22-ия кръг на първенството на България по футбол между Ботев Пловдив и Пирин Гоце Делчев, завършила 5:0 за пловдивчани:

Станимир Стоилов, старши треньор на Ботев Пловдив: "Изиграхме добър мач, като съм изключително доволен от резултата. И миналия път казах, различно е, когато се играе пред публика. Благодаря на феновете за подкрепата, тяхната роля се видя и на терена. Не мога да кажа, че в предишните срещи е имало някакъв спад в играта. Просто в Стара Загора направихме много индивидуални грешки в защита, а в същото време не успяхме да си вкараме положенията. Сега всичко бе добре в атака. Не съм доволен от това, че се отпуснахме в последните 20 минути. Сега предстои серия от много важни мачове. Сигурен съм, че ще издържим физически, а няма причини да имаме и проблеми с психиката. Непрекъснато говоря на моите футболисти, че трябва да развиваме играта си, да сме добре организирани и да даваме всичко от себе си. Резултатите сами ще дойдат. Най-важното е всички да са здрави за оставащите решителни мачове до края на първенството, защото виждате, че имаме сериозни проблеми, особено в защита".

Тенчо Тенев, старши треньор на Пирин Гоце Делчев: "Катастрофален резултат. Не мога да разбера защо се получи. Направихме груби индивидуални грешки, при това на централните ни защитници. Моите футболисти явно не могат да разберат, че не е достатъчно да направиш два или три добри мача. Трябва да се играе на ниво във всяка среща. Днес бяхме направо трагични. До края на първенството остават още 8 мача и всеки от тях ще е като финал за нас. Виждате колко малки са разликите. Моите футболисти трябва да разберат, че не се става голям играч с един мач. Отборът трябва да се развива и да играе стабилно в две-три поредни първенства, за да твърдим, че сме направили нещо".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация