Конте отказа да поеме Ман Сити

14:56
Конте отказа да поеме Ман Сити
Старши треньорът на Ювентус Антонио Конте е отказал оферта да поеме мениджърския пост в Манчестър Сити след края на настоящия сезон, съобщава италианския всекидневник "Кориере дело Спорт".

Изданието припомня, че това не е първата оферта от Англия, която Конте отхвърля. В началото на годината той отказа да поеме Челси.

Антонио Конте обяви, че иска да изпълни договора си със Старата госпожа докрай, след което ще мисли за евентуална работа извън Италия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mazaloto
13.04.2013 22:19

Много се радвам, че именно в Ювентус много хора показват,че има и по-важни неща от парите в съвременния футбол. ФОРЗА БИАНКОНЕРИ !

Neill_88
13.04.2013 20:36

Конте в Ман Сити *joking**joking**joking* Той на Челси отказа, че на Сити ли ще приеме...

overdrive
13.04.2013 19:14

Е че какво може да прави треньор като Конте в Ман. Сити!? Сигурен съм, че с него могат да станат много добри, но той ще стане шампион с Юве за втори пореден сезон!

chelsea_asroma
13.04.2013 19:19

Конте е свикнал да си взима мачовете с купуване и мафията да има пръст в това...в Сити няма да може да ги прави тези сделки.

El_Fenomeno_9
13.04.2013 18:53

Според мен Конте наистина за в бъдеще ще бъде сред топ треньорите на света , поне в топ 5 , но все още не е в големия елит ! Той е тръгнал по стъпки на Юрген Клоп , но немеца е малко по - напред от него не за друго , ами защото вече няколко сезона му се вижда солидната работа и авторитета му се изгражда главоломно ! Конте има огромен авторитет в Италия и най - вече в Юве , заради годините прекарани там ! Определено все още нищо не е доказал на света и не виждам как би се справил в подобен отбор особено като Сити , където мениджър не може да гради имидж , защото прехвалените им звезди ще го сринат ! Да поизрасне малко още в Юве , да ги докара до полуфинал поне в ШЛ , да победи поне 1 голям гранд в Европа , пък ще започне да му се вдига реномето , той не е глупав , че веднага да забегне от Италия !

Yang_G
13.04.2013 17:05

Личи си, че си кух като лейка, личи си, че си незапознат и когато пишеш ответни коментари не можеш да се обосновеш! Всичко, което казах е истина! Има една титла на Италия! Иии голям праз! В Италия и без това първенството е умрял отвсякъде! Къде пролича, че е толкова голям треньор? Срещу Байерн ли? Казах го вече, имаме си Манчини, който е с много по-богата визитка от тоя, така че смешни фенове на Барселона като тебе, по-добре да си мълчат!

g0ldmember
14.04.2013 00:38

Аз пък, като ви гледам какви ги мътите с Манчини в Шампионска лига вече два поредни сезона... Най-големият резил. А не е да кажеш, че тея футболисти играят отскоро заедно. Когато Манчини е започнал треньорската си кариера, Конте все още е играл активно. Преди да дойде в Ювентус, Конте е спечелил промоция в Серия А за Сиена и Аталанта - отбори, които оттогава не са изпаднали в Серия Б.

vrajev
13.04.2013 23:32

виж кво няма ко да ти обяснявам ако си набор 2002 няма да ме разбереш но когато манчини печелише в италия юве бяха извън строя а милан почнаха с минус точки както казах манчини с ман сити не направи нищо друго освен да вкара най слабия шампион на англия до сега в групите на шампионска лига

Neill_88
13.04.2013 21:32

Конте е спечелил без никаква конкуренция? Точно последните 2 изминали сезона в Италия конкуренцията се повиши макар и малко. Милан когато станаха шампиони, интрига имаше почти до края, а миналия сезон до 37-ят кръг. Преди това Интер си осигуряваха титлата както сега Селтик в Шотландия. Я ми кажи сега в Англия каква интрига има за 1-вото място?

MicahRichards97
13.04.2013 21:00

Манчини е калпав? Сериозно ли говориш? Със тази оскъдна селекция в Интер спечели няколко титли в Серия А през един от най-добрите периоди на Милан. А Конте печели титлите без никаква конкуренция. Кой да му попречи? Още в първия си сезон в Манчестър Манчини спечели ФА къп и стана 3. Футболистите още не се бяха сработили както сега. Сега Манчини само футболистите го излагат. Никакво желание в половината отбор.

vrajev
13.04.2013 17:59

със тоя калпавия манчини със някав съпер извъзнземен бюджет дето реве че няма футболисти а е пълен бастун и ти си поредния тапанар среднал да се репчи с тоя сайт фен на най изкуствения отбор в света ти си фен на отбор който е ГМО е оли ко пишеш по статиите само ше ти кажа 1 със манчини англия имаше най слабия шампион до сега в шампионска лига а конте стигна 1/4 финал и загуби не от кой да е а от байерн такаче замълчи много богати уж някав трениор пак пълен дървар не можа да мине групите искам да си изтриеш профила и повече да не пишеш

Yang_G
13.04.2013 17:26

Какъв гняв и за какви титли ми говориш?!? И ти пишеш коментари тип - празни приказки без никакви аргументи! Май теб те боли, че Арсенал не е ставал шампион дълго време, щом ти повдигаш темата! Злоба и яд в мен няма, казах го просто и ясно и си дадох личното мнение! К'во ми бичите стойки тука? Погледни колко трофея има Манчини и колко Конте бе! Че се появи преди 2 сезона на голямата сцена лъжа ли е? Че е спечелил само една титла с Юве и тази година още 1 (при изключително бедна конкуренция този сезон) лъжа ли е, плод на несъзнателна злоба ли е или просто факт? Сити имат големи амбиции за бъдещето и ако искат да ги постигнат им трябва много по-свестен треньор от Конте! Точно това казвам, ако беше толкова велик треньор защо отбора му отпадна от ШЛ? Не казвам, че Манчини е голям треньор също, но Конте е под неговото ниво, айде да предположим, че е на неговото... (макар да не е така според мен) Е и? Защо да се замени едно г/д добро за същото г/д добро!? Говорете ми с факти, момченца и имайте свое мнение, а не мнението на телевизора, по който сте чули 20 пъти името "Конте" и сте помислили, че е много велик треньор! А пък Сериа А е едно, друго е ПРЕМИЪРЛИЙГ!!! В Сериа А няма МАнчестър Юнайтед и Сър Алекс! Първенството е много слабо! Така че, ае стига тъпотии от ваша страна и малко погледнете реално на нещата!

_Jericho_
13.04.2013 17:09

Май много боли от загубената титла и само се чудиш къде и как да си изливаш гнева?!

Yang_G
13.04.2013 16:38

Трябва да е лъжа! Ако не е... твърде глупав ход би бил от страна на Сити! Стига с тия жабари! Нашият дори е по-свестен от тоя! Появил ми се тука преди 2-3 сезона, станал шампион 1-2 години и айде "голям треньор"... Ако е истина, явно някой от ръководството на Сити е изперкал, а пък Конте му е направил услуга (на него, на целият клуб, а най-вече на мен! *lol* ) като не е приел!

vEHCu
15.04.2013 19:04

Прилелю или си малоумен или си най - филмирани тип на света ! Ако Конте е лош треньор , то вашия прехвален Манчини за втора година не може да ви извади от групите на ШЛ ! Конте пое отбора миналия сезон и за 1 година го направи що горе отбор , който не може да се побеждава. Естествено победими сме , топка е , но има едно голямо НО : При остнаалите треньори от преди два сезона играеха играч за играч , тук играят всички за едан цел , което е много важно ! Колкото до Манчини всичко си личи колко добър треньор е , щом не можи да ви извади от групата на ШЛ. Кво ще кажеш , че сте имали тежка група , да тежка е ама вие сте длъжни да се реванширате пред феновете и да излезните от група и на Юве беше тежка ама уви смачкахме Челсе в Торино и бихме добре Шахтьорите вънка с 0-1. Странно или не първи в групата. Струва ми се , че няма как да ти повярвам ако ми кажеш , че Манчини е с класи над Конте , именно заради това , че сте взели една купа с него , нямам не мога и да го проумея , но щом смяташ , Манчини за велик нека , ще го приземяват още доста пъти и накрая ще го изгонят , помни !

myzrael
14.04.2013 10:19

Има да. За момента аз виждам да се отличават 3 изкуствени отбора - Челси, Сити, ПСЖ. Като последния дори съм склонен да го изключа, защото те си бяха много добър отбор и преди наливането, но за първите 2....

crip1
14.04.2013 00:28

За тебе не изкуствен отбор има ли :Д

myzrael
13.04.2013 23:43

Да, изключително тъп е, че е решил да остане в един от най-великите клубове в света на всички времена и е отказал като поредната пу*ка да търчи след парите на $ити - като почти всички играчи и фенчета на изкуственото синьо отборче!

skipar
13.04.2013 16:53

Личи си ,че си "голям разбирач". В бъдеще не се излагай с такива тапи коментари . *cigarette*