Сър Алекс: Манчини търси съчувствие

12:28
Сър Алекс: Манчини търси съчувствие
"Това няма никакъв смисъл. Може би Манчини търси някакво съчувствие", заяви сър Алекс Фъргюсън, след като колегата му изказа мнение, че тимовете в Англия се страхуват от Манчестър Юнайтед.

Манчестър Сити сигурно няма да защити титлата си, след като изостава от Юнайтед с 12 точки и само 7 кръга преди края. Юнайтед се надява да увеличи разликата при гостуването на Стоук в неделя.

"Това няма никакъв смисъл. Може би той търси някакво съчувствие. Всички разбираме, че английския футбол е най-честния в света и това е така отдавна. При гостуването на Норич двамата им крайни халфове избягаха 100 мили. Това е пример за Висшата лига. Когато губехме с 2:3 от Рединг, си мислех, че ще допуснем поражение. Тези отбори имат над 3000 фенове при всяко гостуване. Няма начин да дойдат на "Олд Трафорд" и да не дадат всичко от себе си", сподели Фърги.

 "Трудно се играе като гост на Стоук. Питайте всеки мениджър или играч, там трябва да покажеш игра, за да победиш. Трябва да докажеш качествата си, защото Стоук е опасен тим", добави шотландецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ceco26
13.04.2013 15:18

хаха, най-честната лига...колкото и аз съм милионер...немското е с класи над тия слепоци във ВЛ по този и други показатели...

24_6_12_18_6_1
13.04.2013 22:35

братле ти не си на себе си ВШ е на 1 първо място в света вярно е провери пак