Тевес: Предстоят ни финали, искам спокойствие

16:11
Тевес: Предстоят ни финали, искам спокойствие
Карлос Тевес се нуждае от спокойствие, за да се концентрира върху оставащите му до края на сезона мачове с фланелката на Манчестър Юнайтед. Нападателят отново призна, че почти сигурно напуска "червените дяволи", но въпреки това в следващите 10 дни не иска да говори за оферти и трансфери.

"Помолих Киа Джорбчиан да не ми говори за оферти в следващите 10 дни. Искам да се концентрирам върху финалните мачове от сезона, които ще изиграем. Знам, че следващия сезон едва ли ще бъда в Манчестър Юнайтед. Смятам, че от клуба не показаха достатъчно уважение към мен. Не става въпрос дали струвам 5 милиона лири повече или по-малко. Клубът прави неща, които не разбирам. За две години никой от шефовете не дойде да говори с мен. По-добре да напусна, за да не се сблъсквам с мениджъра Алекс Фъргюсън или с другите шефове. Не разбирам и защо не играя редовно", сподели Тевес, който бе бурно аплодиран от публиката на "Олд Трафорд" при смяната си срещу Арсенал вчера.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Biggogoman
17.05.2009 20:52

Бербатов трябва да играе на финала за Ш.Л. А този фукльо да си ходи,не че и Бербо да играе на финала ще е спечелят

Castello
17.05.2009 19:54

Дават им се равни шансове обаче зъбатия циганин е недоволен сигурно защото е най-добрият от атакуващата четворка Рууни, Кристияно, Берба и въпросният Тевес .. ми тупан, гйом, черупка .. ко да говоря за него. Може да е прекрасен играч наистина да се раздава на 120% процента ама като в живота си цървул , те Манчосите само го хвалят на съотборниците им е кеф да играят с него на терена обаче той ЗВЕЗДАТА нали е специален .. ай сиктир отивай в бока .. чимшир такъВ ..(ААА НЯМАМ ПО ЗЛОБЕН КОМЕНТАР *joking* Тъп ли съм ?? *sick* )

LFC_T9_G8
17.05.2009 18:34

turnitup .. Тевез кво като има белег на врата е .. Който не го харесва да си гледа работата .. Той е един прекрасен играч , който се бори за всяка една топка .. И аз ще се радвам супер много , ако наистина бъде в Ливърпул .. А ти да си толкова неорентиран в някои работи , че ... направо не те знам .. *thumb_down*

TigerJK
17.05.2009 18:07

а така, важното е Бербо да играе :> не ми пука нито Тевез, нито отбора *devil*

screama
17.05.2009 17:23

за жалост от скоро време играе редовно и нашето момче търка скамейката. По-добре Бербо да играе тоя да си ходи *smile*

beckham_07
17.05.2009 16:53

Бравко jakos!Тоя лишпер пише навсякъде и сигурно е фен на някой треторазряден отбор!!!!!!!

jakos
17.05.2009 16:39

ем то и всеки им аправо да е тъп ама ти просто си без реална конкуренция