Мариан Христов: Напрежението не е извинение

14:36
Мариан Христов: Напрежението не е извинение
Футболистите на Левски нямат извинение за слабата игра през пролетния полусезон на българската "А" група, категоричен е новият треньор при сините Мариан Христов. Той добави, че извиненията с напрежение са неприемливи.

"Прекарал съм доста време тук като футболист и се чувствам страхотно. Човек не избира кога да се завърне в отбора. Когато те поканят, тогава решаваш дали да приемеш. В Левски винаги е тежко, но мен специално не ме е страх. При всички футболисти има напрежение, но те са професионалисти и трябва да си вършат работата, защото за това са тук. Оправдания с напрежение лично аз не приемам. Моят характер не е много лесен. Искам Левски да играе по-добре и да има повече положения за гол по време на мач", каза той.

Мариан Христов ще работи съвместно с Елин Топузаков, като двамата ще бъдат помощници на новия старши теньор Николай Митов. Тримата изведоха Левски за тренировка, след като Илиан Илиев беше освободен от своя пост.

"Надявам се с опита си да бъда в помощ на отбора. Малко са стъписани момчетата, но философията на клуба е да не се предаваме. Когато виждаме непримиримост и воля за победа, грешките могат да бъдат простени. Положението е тежко, но ние не се плашим от задачата. Левски се бори докрай", каза Топузаков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация