ТВ7 и News7 показват по три мача и в сайта си

14:06
ТВ7 и News7 показват по три мача и в сайта си
ТВ7 и News7 ще излъчат три мача от шампионата през уикенда, където те ще могат да бъдат гледани и на сайта agrupa.news7.bg. Специализираният сайт вече се радва на голяма популярност. В него мачовете могат да се гледат пряко, а освен това има актуални футболни новини и игри за феновете.

Футболният маратон по ТВ7 стартира с Левски - Локомотив София в събота от 15.00 часа. Двубоят ще е дебютен за новият треньор Николай Митов и неговите помощници. Коментарното студио започва 20 минути по-рано.

В събота News7 ще покаже и двубоят между Ботев Пловдив и Пирин Гоце Делчев с начало 17.00 часа. Студиото преди двубоя стартира 30 минути по-рано. Спортните теми по двата канала продължават с предаването Спорт 7 от 21,00 по News7, а веднага след него стартира и италианският мач Аталанта - Фиорентина.

Спортните фенове ще имат повод за много емоции и в неделя, когато има още един мач от News7 футболно първенство, спортно студио и дерби от Италия. В 17.00 часа зрителите на News7 ще видят мача на друг от грандовете - ЦСКА срещу Етър във Велико Търново. От 21.00 по ТВ7 е второто издание на Спорт 7 с акцент върху събитията от България и Италия, а след него в 21.45 започва двубоя между Милан и Наполи.

"Тази седмица ТВ7 и News7 излъчват общо 9 мача от България и Италия само тази седмица, които се радват на голям зрителски интерес. Посещенията в сайта също се увеличават в пъти", коментира Миляна Велева, изпълнителен продуцент "Спорт" в ТВ7.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация