Бетис - Севиля, спечелен

12:10
Бетис - Севиля, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Април: 7 познати от общо 11 мача - 63.6% успеваемост

Залог на деня за 12.04.2013 г.



От последната домакинска победа на Бетис в това дерби изминаха повече от седем години, но сега абсолютно всички предимства са на страната на зелено-белите. Тимът се цели в европейско представяне през следващия сезон, като дори местата даващи право на участие в Шампионската лига не са толкова далеч от него. Севиля показа симптоми на типичен домакинските тим, като натрупа огромна част от актива си сред мачове на собствения стадион. Проблемите на Севиля в организацията на играта по време на изяви на терени различни от домашния започват да граничат с комплекси. Гостите не са далеч от класиране за местата в Лига Европа, но наличието на само една победа в техния актив навън от началото на сезона определя тези им шансове като просто теоретични. В последните си 6 мача Бетис загуби само от Валенсия като гост и днес трудно ще позволи да остане с празни ръце на своя стадион срещу Севиля, която е много безидейна навън през тази кампания.

Прогноза: ; Коефициент: 1.48

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари