Спипаха футболист на Уест Бромич да си купува канабис и кокаин

14:49
Спипаха футболист на Уест Бромич да си купува канабис и кокаин
Нападателят на Уест Бромич Роман Беднар стана поредният футболист от Висшата лига, който се забърка в сериозен скандал извън терена. Звездите на Острова използват големите си заплати за всевъзможни "глезотийки" като скъпи коли, жени, заведения и т.н. Чехът Беднар обаче явно не е беден, когато става въпрос за наркотици, а бедите за него тепърва предстоят.

Играчът е бил заснет да си купува кокаин и канабис за 420 паунда от дилър с автомобил "Мерцедес" близо до дома си. Три дни по-късно ситуацията се повторила, сочи разследване на "News of the World".

От въпросното издание се свързали с Беднар, който обяснил, че е купил дрогата за свой приятел и отрекъл да използва забранени вещества с думите: "Тя не беше за мен".

Медията съобщава още, че чехът е платил 400 паунда за пет грама кокаин и 20 паунда за канабис. Дилърът пък изразил учудването си пред изданието, че Беднар не се прикрива и не го е страх от случващото се. Според пласьора, гаджето на Беднар Дениз Аскинова също е редовна негова клиентка.

Разследването по случая тепърва предстои, но футболистът и тимът му могат да отнесат сериозно наказание.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CFC_1905
17.05.2009 15:26

'Що да си купуват? Нали си имат... по краката. *joking*