Зенит набеляза Муту, отива във Флоренция на преговори

13:39
Зенит набеляза Муту, отива във Флоренция на преговори
Зенит и Фиорентина ще започнат преговори за трансфера на Адриан Муту в руския тим. Днес в Италия са пристигнали агенти на отбора от Санкт Петербург, за да обсъдят сделката по привличането на нападателя.

Скаутите на Зенит ще наблюдават мача на "виолетовите" със Сампдория, но Муту няма да играе, тъй като се възстановява от операция на коляното. Надеждите са голмайсторът да се върне на терена за последния мач от сезона срещу Милан.

Според румънските медии Зенит е предложил 13 милиона евро за футболиста. Муту обаче е в полезрението на Байерн Мюнхен и Волфсбург, така че преговорите за подписа му няма да минат леко.

Самият футболист преди месец на среща с фенклуба на Фиорентина заяви, че не иска да напуска, защото се чувства много добре във Флоренция. Зенит пък продаде част от звездите си и има нужда от свежи попълнения в атака. Носителят на Купата на УЕФА проявяваше интерес и към нападателя на Ювентус Винченцо Якуинта, но там нещата зациклиха.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stef9472
17.05.2009 14:08

дано отиде или във Волфсбург или във Зенит но не го ща в Байерн-там конкоренцията е голяма така че едва ли ще бъде сигурен титуляр в баварците.Ако отиде във другите два тима ще е сигурен *wink* *stop* *thinking*