Уилшър и Уолкът на линия за мача с Норич

17:22
Уилшър и Уолкът на линия за мача с Норич
Тио Уолкът и Джак Уилшър, които страдаха от контузии, имат много голям шанс да играят за своя Арсенал в домакинството на Норич в събота, разкри мениджърът на лондончани Арсен Венгер.

Уилшър имаше проблем с глезена, а Уолкът бе с контузия в слабините, която получи по време на лагера на английския национален отбор.

Венгер обаче каза днес: "Джак тренира нормално с отбора още от сряда, а Тио ще бъде на заниманието ни в петък. Моето мнение е, че те са на 90% готови за мача ни в събота".

Венгер, освен това, разкри, че Томаш Росицки, който вкара двата гола при победата над Уест Бромич през миналия уикенд, е под въпрос за срещата с канарчетата. Чешкият национал е с травма на подколянното сухожилие след срещата на "Дъ Хоуторнс".

"Тепърва ще решаваме за Томаш, но за да бъда честен, много е вероятно той да не може да играе в събота. Разбира се, Пер Мертезакер е аут, заради червения картон, който получи в последната ни среща", допълни френският мениджър на артилеристите, които в момента са пети в класирането на Висшата лига.

Арсенал все пак може да изпревари Тотнъм и да заеме четвъртото място, ако вземе домакинството си на канарчетата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdm
12.04.2013 14:06

Стига бе,Росицки пак ли е се контузи *sad*

TooClosee
11.04.2013 20:02

Дано новината е вярна! Задължителна победа срещу Норич!!!