Базел - Тотнъм, спечелен

14:08
Базел - Тотнъм, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Април: 6 познати от общо 10 мача - 60.0% успеваемост

Залог на деня за 11.04.2013 г.



Всички предпоставки да видим ново зрелищно голово шоу и при втората среща на тези съперници изглеждат налични. По-класният тим изостава в общия резултат и трябва да търси попадение на всяка цена, а Базел е силно резултатен домакински тим, като се отличава с много остри и скорости контраатака. Дори английския тим да поведе в резултата, това няма как да намали мотивацията на швейцарците, защото те разбират, че попадения от тяхна страна ще им осигури попадение в следващата фаза. За Базел мачът може смело да се окаже, че е исторически, но въпреки това изглежда почти невъзможно отборът да играе за нулево реми и да разчита времето да работи за него. В първенството Тотнъм е майстор на опцията за попадения и в двете врата и днес не би трябвало да има проблеми с изпълнението й, въпреки че срещата не е шампионатна.

Прогноза: Гол/Гол; Коефициент: 1.57

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PraschoChorbata
11.04.2013 22:34

26' 1-1, браво ! Добра прогноза, но и доста, доста очаквана !