Младок във Виченца: Божинов е чудовище

13:05
Младок във Виченца: Божинов е чудовище
"Валери Божинов е чудовище, невъзможно е да вземеш топката от него, когато я пази", сподели младият талант на Виченца Матин Нажафи.

Шведът, който е роден през 1995 година, направи вчера първата си тренировка с мъжкия тим на борещия се да не изпадне в Серия "С" Виченца.

"Страхотно е, за по-малко от шест месеца смених втора дивизия в Швеция със Серия "Б". Всичко се случи много бързо и още не мога да повярвам. Божинов е чудовище, невъзможно е да му отнемеш топката, когато я пази. Силата и техниката, които притежава са невероятни. Няма да повярвате, когато го видите по телевизията, но това е лудост", сподели младият скандинавец.

"Преди тренировка Божинов е забавен и се шегува. Той е и един от малкото, които поназнайват английски. Когато започне тренировката става концентриран, времето за шеги свърша. Той обича да командва, но на мен ми харесва, че е сериозен и добър модел за подражание. След тренировката го прегърнах, той е най-големият победител, който съм срещал", добави Нажафи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DKS
11.04.2013 16:53

Не мога да разбера защо коментирата Божинов вие ... Човека е милионер от футбола и може да с пилее парите по чалготеки и по плеймейтки и к*рви без проблем. Това са пари изкарани с много тренировки, кръв и пот !! Кво му се бъркате на човека, че си пропилява таланта и т.н ... да не би да пропилява вашия или моя !!

Hristian96
11.04.2013 14:41

ЛЕЛЕ...аз за малко да си помисля,че Божинов е станал зомби

tishowinner2
11.04.2013 14:05

значи тука до 1,2 седмици очаквайте малкия с гадже - плеймейтка , уреден от идола му *lol*

extol
11.04.2013 13:45

Невероятен модел за подражание е! Ако целта ти е да си пропилееш таланта по к*рветини и чалготеки...