Анчелоти: Поставихме добра основа за надграждане

12:48
Анчелоти: Поставихме добра основа за надграждане
Пари Сен Жермен се представи великолепно в Шампионската лига и това ще бъде основата, върху която френският футболен клуб трябва да надгражда през следващата година, заяви треньорът на тима Карло Анчелоти. Италианският специалист изведе своя тим до две равенства срещу Барселона, но ПСЖ отпадна на четвъртфиналите в турнира.

"Изиграхме десет мача в Шампионската лига и загубихме само срещу Порто в груповата фаза. Играхме с някои много добри отбори и събрахме доста опит, а следващата година трябва да надградим нашата игра и да продължим на полуфиналите в турнира. Видяхте, че със своята поява на терена Меси моментално внесе увереност в играта на Барселона, защото той е фантастичен футболист. Ние пък показахме характер и това беше много важно. Това се създава трудно и изисква време", заяви Анчелоти след мача в каталунската столица.

Пари Сен Жермен беше близо до отстраняване на Барселона, след като Хавиер Пасторе даде аванс на французите в началото на второто полувреме. Тогава обаче в игра се появи Лионел Меси, който се включи в атаката за изравнителния гол на Педро Родригес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация