Раниери: Щом съм избрал Диего, значи искам да го тренирам следващия сезон

11:18
Раниери: Щом съм избрал Диего, значи искам да го тренирам следващия сезон
Треньорът на Ювентус Клаудио Раниери се надява да запази поста си и през следващия сезон, въпреки непрестанните спекулации, че ще бъде заменен от Марчело Липи, Лучано Спалети, Антонио Конте и пр. Наставникът сподели, че е настоявал за трансфера на Диего от Вердер Бремен и се надява през новия сезон двамата да работят заедно.

"Бианконерите" подписаха предварителен договор с футболиста, на когото възлагат големи надежди да върне фантазията в халфовата им линия.

"Щом съм го избрал и искал в състава си е нормално да се надявам да го тренирам догодина. Имам контракт до юни 2010 година", каза Раниери.

Треньорът на "старата госпожа" допълни още, че оставащите до края на сезона мачове не са протоколни за Ювентус и отборът ще опита да изпревари Милан.

"Борбата за класиране директно в Шампионската лига все още е отворена. Фиорентина е на три точки от нас, но нашата цел е да стигнем Милан и да ги изпреварим до края на първенството. Срещу "росонерите" играхме отлично и вярвам, че това ще помогне да спечелим трите последни сблъсъка", сподели треньорът на Юве преди мача с Аталанта днес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

onzzy
17.05.2009 11:58

може и да го тренира ако шефовете са достатъчно тъпи да го оставят и следващия сезон