Черноморец се наложи минимално над Миньор

19:13
Черноморец се наложи минимално над Миньор
Черноморец Бургас победи с 1:0 Миньор (Перник) като гост и се изкачи на шесто място в генералното класиране на българската футболна "А" група. Воденият от Димитров Димитров тим е с точка пред Локомотив Пловдив, който играе по-късно днес срещу Ботев
Враца.

Черноморец поведе още в третата минута на мача, когато Ванчо Траянов направи хубав пробив и пусна топката към непокрития Лорис Арно, който стреля във вратаря Боян Пейков, но вкара за 1:0 при добавката със своя първи гол за акулите.

Гостите от Бургас се държаха по-добре на терена и контраатакуваха опасно след гола, но трудно стигаха до повече положения пред Пейков. Миньор се активизира през втората част и можеше да стигне на няколко пъти до гол, като най-чистото положение пропусна Петър Петров, останал сам срещу Стоян Колев. По същия начин за Черноморец пропуск направи и резервата Преслав Йорданов.

Загубата остави Миньор в зоната на изпадащите и спасението вече изглежда трудно за пернишкия тим, след като Черно море (Варна) се наложи с 2:1 над Монтана.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация