Терим: Заслужихме уважението на целия свят

10:31
Терим: Заслужихме уважението на целия свят
Старши треньорът на Галатасарай Фатих Терим заяви, че е горд с представянето на отбора, въпреки отпадането на четвъртфиналите на Шампионската лига. Турският гранд победи Реал Мадрид с 3:2 в реванша снощи, но загубата с 0:3 в първия мач в Испания се оказа решаваща.

"С оглед на резултата от първия мач може би нямаше как да отстраним Реал Мадрид, но заслужихме уважението на целия свят. Надявам се те да спечелят Шампионската лига, за да можем да кажем, че сме отпадналия от бъдещия победител", каза Терим.

"Благодаря на Реал Мадрид и на Жозе Моуриньо. Треньорът на един от най-добрите отбори в света дойде при нас в съблекалнята след мача, за да ни поздрави", допълни той.

Терим похвали запалянковците, които не спряха да подкрепят отбора, дори когато изоставаше с 0:1 след ранния гол на Кристиано Роналдо.

"Феновете ни бяха великолепни. Атмосферата на стадиона беше фантастична. Смятам, че нашите запалянковци се насладиха на мача. Радвам се, че не загубихме и показахме желание за победа. След третия гол дори мечтаехме за полуфиналите. Ако голът на Дрогба след това беше зачетен, всичко щеше да се промени", каза Терим, визирайки отмененото заради засада попадение при 3:1 десетина минути преди края.

Опитният полузащитник на Галасатарай Хамит Алтънтоп също изрази задоволството си от представянето на отбора. "Не може да се омаловажава никоя победа над Реал Мадрид.
Смятам, че в тези два мача срещу тях не ни стигна само един гол в Мадрид. След изравнителния ни гол заиграхме много вдъхновено. Смятам, че от четирите полувремена срещу Реал в двете срещи, в три бяхме равностойни", каза Алтънтоп.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dekata_bg
10.04.2013 23:45

Педо, пусни и виж дали първия гол е от засада или не *blush*

JlicionE
10.04.2013 14:34

Фатих Терим имаш много поздрави от РОНАЛДОООО!!!

ua_usa
10.04.2013 20:52

Или Роналдо от Терим *wink*