Сираков: Радвам се, че съм част от церемонията на Славия

18:02
Сираков: Радвам се, че съм част от церемонията на Славия
Наско Сираков беше един от футболистите, наградени със златна значка от БФС по случай вековния юбилей на Славия. Бившият национал игра за белите два сезона, един от които беше шампионски за отбора - 1995-96.

"Радвам се, че съм част от церемонията. Когато играех за Славия, отборът беше най-добрият и заслужено се окичихме със златните медали. От години не сме се карали с Венцеслав Стефанов. Сега като се видяхме си честитихме и си казахме най-нормални човешки неща", заяви Сираков след церемонията в зала "Родина" на Националния стадион "Васил Левски".

Сираков говори и за настоящата ситуация в българския футбол. "Интригата в шампионата се засили след последния кръг. Доста отбори проявяват апетит към титлата, но това е на базата на слабостите на водещите отбори. Политиката на Литекс е бъдещето на футбола ни. Прочетох, че съдиите са обвинили медиите за грешките си. Аз не мисля, че медиите съдийстват. Допуснаха се ужасяващи грешки, които повлияха на 100 процента на изходите на мачовете, което не трябва да става. Тези съдии трябва да си понесат в максимална степен наказанието и отговорностите. Лично за някои ще държа да бъдат изгонени от съдийството", каза още Наско Сираков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация