Борусия Дортмунд - Малага, спечелен

14:29
Борусия Дортмунд - Малага, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Април: 4 познати от общо 8 мача - 50.0% успеваемост

Борусия Дортмунд - Малага

Борусия Дортмунд излиза за този среща реванш като има на своя страна изключително изгодния резултат от първия двубой - 0:0. Още в Испания немският тим пропусна доста възможности да отбележи гол и така да има повече от сериозно предимство преди реванша в Германия. Малага имаше своя шанс да вземе преднина като домакин, но не успя и днес трудно ще може да се надява на нещо повече от това да ограничи действията си до стабилна игра в отбрана и надежда, че някоя от контрите ще сполучи и ще усложни двойно домакинската задача. Интересен и показателн е фактът, че в тазгодишното издание на Шампионската лига, Борусия е спечелила абсолютно всичките си домакински срещи, а Малага е взела три точки само веднъж навън в групата си като гост на Андерлехт. Предвид силната домакиска атака гостите трудно ще успеят да запазят мрежата си суха и вероятно в крайна сметка ще приклюват с участието си в турнира след края на този мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1,40

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ASNF
09.04.2013 23:39

Малага поряза Борусия с втори гол в 82-а минута

да ти кажа вярно ше излезеш специялист ма аз съм бил с заблуда до сега при средна успеваемост от 30 до 40 % при теб при коефициенти от по 1,40 до 2 е достатъчно да играя обратното за да имам 60 70 % на високи коефициенти от над 2 и ще съм на печалба така че ти благодаря съредчно за прогнозите продължавай в същият дух то не че и можеш по друг начин де ама ....

LMessi_Barca
09.04.2013 19:33

Честито на Малага!!! Жалко за Борусия наистина добър отбор*lol* Щом Сотиров дава 1 значи мача е х/2 *lol*. Това в кръга на шегата, иначе и аз мисля,че Борусия ще спечелят мача!!*smile*

LMessi_Barca
09.04.2013 21:43

*lol**joking*, нали*lol*

Cinemascrotum
09.04.2013 20:05

Аами, в кръга на шегата, като знаем за кое лице става въпрос :д

greenhool
09.04.2013 18:17

Аз ще го търся на точен 2-1 заедно с галата-реал г/г успех!!

zoostation
09.04.2013 14:44

Сотирка очаквахме да ни изненадаш с по интересна прогноза *tongue*