Канят Бойко Борисов на мач в Пловдив

11:50
Канят Бойко Борисов на мач в Пловдив
Областният управител в оставка Здравко Димитров, кметът Иван Тотев и спонсорът на Локомотив Пловдив Веселин Марешки ще изгледат на живо историческия домакински мач на "черно-белите" на осветление. Локото приема Ботев (Враца) от 19,30 утре в междинния кръг на "А" група. Четвърт час по-рано ще започне официалното откриване на новата придобивка на стадиона. Показа за тържеството има и Бойко Борисов. От кабинета на бившия премиер обаче все още не са потвърдили гостуването му на Лаута.

Вчера спортно-техническата комисия към БФС промени програмата на още 3 домакински мача на Локомотив. Те са изтеглени за по-късен час и също ще се играят на осветление.

Междувременно снощи "черно-белите" тренираха на осветление, но на помощното игрище. Заниманието бе на изкуствената настилка на "Кошарата", за да се пази официалния терен за мача с Ботев Враца. Трима футболисти тренираха на облекчен режим заради различни оплаквания от травми. Заниманието се проведе на изкуствения терен на Лаута и бе изгледано от около 300 привърженици на отбора.

Защитникът Христо Стамов и нападателят Серафим Михайлов тичаха извън основната група и след като навъртяха планувания километраж, продължиха във фитнес залата на стадиона. Там от самото начало на тренировката се подготвяше и бразилецът Диего Фераресо.

Днес тренировката на Локомотив (Пд) ще е от 18,00 часа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RAFKATA
09.04.2013 13:14

най - дебелия нападател в света е Борисов*lol**lol**lol**lol*.Не забавно да бъде трансфериран в Ювентус с черно - белите си цветове на екипите(затвора)