Ман Юнайтед - Ман Сити, спечелен

14:04
Ман Юнайтед - Ман Сити, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Април: 3 познати от общо 7 мача - 42.9% успеваемост

► Залог на деня за 08.04.2013 г.




И двата днешните съперника са наясно, че всичко около шампионската титлата изглежда вече предрешено в полза на домакинския тим и това ще направи така, че отборите ще могат да се концентрира върху играта и нейното качество, стремейки се да предложат зрелище и колкото се може повече положителни емоции на собствените фенове. И доброто и лошото в играта е свързано с попаденията и няма съмнение, че участниците в това дерби ще сложат ясен акцент върху гола. Манчестър Юнайтед загуби последното си домакинство на градския съперник крайно разочароващо с 1:6 и днес ще се опита да се възползва от добрата си моментна форма и да компенсира частично привържениците за горчивия спомен от онзи мач. Манчестър Сити няма как се радва на второто си място и най-малкото нещо, което ще може да осмисли частично сезона му, ще бъде една евентуална победа в гнездото на кръвния враг. Доста от най-често използваните бранители в лагера на червените дяволи са под въпрос за този мач, което няма как да не повлияе на синхрона в отбрана и така най-лесно да бъде сложен край на сухите мрежи в последно време за домакините. Четири от последните пет срещи между Юнайтед и Сити приключиха при опцията за голове и в двете врати и днешните обстоятелства подсказват нова подобна развръзка.

Прогноза: Гол/Гол; Коефициент: 1.57

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gramatikaa
09.04.2013 00:25

wencitooo не е така брато ако не си беха вкарали автогол знаеш ли кога щеше да излезне гол/гол ?? ... ( :

wencitooo
08.04.2013 19:27

Не виждам за какво сте си играли цяла тема да пишете за прогноза гол/гол.. та то това е най лесната прогноза за този мач която със сигурност ще излезе

putopalo
08.04.2013 21:27

Ако е толкова сигурно,ще продам колата и жената и залагам всичко*smile*

sti4ii
08.04.2013 17:48

и на мен ми се върти в главата нещо от сорта на 3;2 или 4;2

solskjaer20
08.04.2013 14:56

Ще ми се Де Хеа да продължи със сухите мрежи, макар че точно в този мач ще е много трудно.