Стефанов: Отдавна ви предупреждавах за Дюран Дюран

21:41
Стефанов: Отдавна ви предупреждавах за Дюран Дюран
"Много отдавна ви предупреждавах за Дюран Дюран, че това е негово амплоа и кредо. Той е услужлив и винаги щом му поискаш някаква услуга, той застава на колене", обяви президентът на Слави Венцеслав Стефанов по повод зачестилите съдийски грешки.

"Грешки се допускат, но когато са неволни, или са от техническо естество - съдията изостанал или не видял добре - тогава не е добре за потърпевшия отбор, но все пак е човешко да се сбърка. Лошото е когато става така, както с Дюран Дюран (б.р. Ахмед Ахмед), за който за много отдавна ви предупреждавах, че това е негово амплоа и кредо. Той е услужлив и винаги щом му поискаш някаква услуга, той застава на колене", коментира Стефанов.

"Разбира се, че има и други такива - този шуменският (б.р. Станислав Тодоров) не знам за какво е определен за международен съдия, но той, освен че е услужлив, той е и много нагъл. В пълния смисъл на думата "нагъл", изпечен в това отношение. Дано Таско Тасков си вземе бележка, той е много кадърен съдия, но ориентацията му към Разград вече е толкова очевадна. Дано има предвид всички тези неща и не случват повече", допълни президентът на "белите".

"Аз лично много съжалявам за това, което се случи днес с Ботев, играха много мъжки момчетата и много се бориха, но съм съгласен с това, което отсъди Сашо Костадинов. Когато Коце Стоянов падаше и удари топката с ръка, не можеше да знае дали топката влиза във вратата или излиза навън. Има някои случаи, в които съдията има право да прецени", каза още Стефанов.

Той сподели мнението си и за успеха на Славия над Пирин Гоце Делчев с 2:0 днес. "Не съм доволен от някои неща, пропускаме много. Хубавото е, че създаваме много положения, но явно трябва повече концентрация. И аз искам Купата, всички я искаме, но всичко зависи най-вече от играчите. Това, което е необходимо, ръководството го прави. Не се притеснявам, че играчите няма да са мотивирани за мачовете от първенството", бе коментарът на Стефанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация