Благо иска да бяга от Терек след скандал с Грозни

17:11
Благо иска да бяга от Терек след скандал с Грозни
Благой Георгиев има сериозни проблеми в Терек Грозни и скоро може да си потърси нов отбор. Пред телевизия "Ринг", минути след загубата на руския си тим от Локомотив Москва с 0:4 халфът каза, че още утре ще се опита да проведе разговор с шефовете на Терек, за да изяснят ситуацията.

"Не съм конфликтна личност, но положението никак не е добро. Не искам да изпадам в подробности, защото още съм под влиянието на емоциите и после може да съжалявам", каза футболистът.

Преди срещата в Москва Благо се скара с треньора Вячеслав Грозни и се появи в игра чак след почивката на мача. Причина за скандала между двамата може би е офертата на Борусия Дортмунд към Георгиев и желанието му да бъде продаден. Българският национал сподели, че има няколко оферти, които смята сериозно да разгледа.

"Вече не съм сигурен, че ще остана в Терек. В клуба са получени запитвания за мен и може би ще трябва да погледна на тях по-сериозно", съобщи още Благо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kavara
17.05.2009 10:08

*smile* най -великия,най-добрия,българския бекъм.Браво Благо може и в бацова махала да играеш,но и там ще имаш проблеми.не става само с прическа.откажи се,сега е момента докато си на върха ха ха ха

ApLeKuHo
17.05.2009 09:31

Е господи за какво им е на Борусия тоя куц кон... той с тия два леви крака два свестни паса не може да даде... Много го хвалеха като отиде в Грозни... звезда бил... същия жалък футболист си е какъвто си беше в Славия...