Килмарнък - Дънди, загубен

14:19
Килмарнък - Дънди, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Април: 2 познати от общо 5 мача - 40.0% успеваемост

Залог на деня за 06.04.2013 г.



В последния си домакински мач през изминалата седмица Килмарнък трябваше да преследва само трите точки, но тогава много контузени и липсващи играчи в селекцията му го принудиха да се задоволи с реми. Днес домакините са в пълен състав и само три точки в актива им ще им донесат необходимото спокойствие, че те ще останат в топ 6 и ще попаднат в шампионските плейофи. Гостите са най-слабият тим в елита на Шотландия и са здраво уседнали на последното място във временното класиране. Показателите им навън 1-5-10 категорично показват, че изявите им по стадиони различни от домашния са сериозна слабост за тях. Освен, че днес играчите на Дънди нямат причина да преследват каквито и да било точки, те ще бъдат и без титулярния си страж Дъглас. Домакините имат в селекцията си редица национални състезатели на различни страни, а и без съмнение са по-класният и мотивиран тим и следва да спечелят важните за тях три точки.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.73

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация