Гуркюф мечтае да играе в Милан

16:48
Гуркюф мечтае да играе в Милан
Звездата на Бордо Йоан Гуркюф иска де се върне в Милан и да печели трофей с "росонерите". Футболистът играе като преотстъпен при "жирондинците", но желанието му е да се подвизава в по-силен отбор и се надява, че с чудесното си представяне този сезон ще накара шефовете на италианския гранд да си го върнат.

"Желанието на Гуркюф е да се върне в Милан. Той смята, че трябва да отиде в по-голям отбор, където да продължи да се развива, а "росонерите" са точно такъв тим. Според него той е достигнал тавана на развитието си в Бордо и иска да започне да печели значими трофеи, въпреки че според мен титлата в Лига 1 е достатъчно престижна", сподели треньорът на френския тим Лоран Блан.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

idol_bg
16.05.2009 22:09

Ами напоследък "ил Кавалиере" и Галиани правят уникални глупости относно трансфери,така че няма да се изненадам ако пренебрегнат това момче.Ако са решили да подмладяват най- после отбора не виждам по добър вариант от Гуркуф.Още повече че няма да платят нищо за него,щото си е техен.Момчето доказа че френската Лига 1 му е тясна и че трябва да е в по голям отбор.Тепърва ще видим какво ще стане.

DKS
16.05.2009 21:06

Tоя е голям играч !! Гуркуф е млад има бъдеще и МИЛАН ще загуби ако не си го върне !! Аз лично много искам да го видя как играе задно с Кака и Пато ...