Бивш английски национал аут за 6 месеца

14:03
Бивш английски национал аут за 6 месеца
Бившият вратар на Англия Пол Робинсън няма да играе футбол най-малко 6 месеца, след като се установи, че има кръвен съсирек в дробовете след операция, заяви в сряда неговият клуб Блекбърн.

33-годишният вратар страда от сериозни дихателни усложнения последвали операцията миналата седмица, но се прибира в къщи след прекаран един уикенд в болница, се казва още в официално изявление на сайта на отбора от дивизия Чемпиъншип.

Робинсън, който има 41 мача за националния отбор на Англия, не е играл футбол от декември 2012-а година, а договорът му изтича в края на сезона.

Проблемите при изпадналия миналата година от Висшата лига отбор на Роувърс сякаш нямат край. След сменени четирима мениджъри, скандали между треньори, фенове и собственици, сега играчите почнаха да отпадат един по един за решаващите мачове в
края на сезона.

Защитникът Джак Кийн отпада до края на първенството, след като скъса ахилесово сухожилие при поражението с 0:3 от Кардиф Сити в понеделник. Така Роувърс се свлече на 19-а позиция в първенството.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация