Татко Карло: На моменти се чувствам като участник в \"Биг Брадър\"

10:06
Татко Карло: На моменти се чувствам като участник в \"Биг Брадър\"
Треньорът на Милан Карло Анчелоти иска отборът му да спечели 3 точки при гостуването си на Удинезе тази вечер и да си усигури участие в Шампионската лига през следващия сезон.

"Отборът отлично знае какво трябва да направи. Нуждаем се от още 3 точки. Надявам се да няма неприятни изненади срещу Удинезе. За нас е важно да победим, за да избегнем директен сблъсък с Фиорентина в края на сезона", каза Анчелоти.

Наставникът на "росонерите" сподели, че на моменти се чувства като участник в "Биг Брадър", заради думите на Силвио Берлускони, който го обвини за неуспешния сезон и постоянните спекулации, че ще поеме Челси през лятото.

"Излишно е да коментирам думите на Берлускони и да чакам да ми се обади, за да разговаряме. До края на сезона остават три кръга, след които ще се съберем всички и ще обсъдим бъдещето, както винаги сме правили в Милан. На моменти се чувствам като участник в "Биг Брадър", добави наставникът на миланския гранд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ForzaMilan1899
16.05.2009 11:20

Има проект за подмладяване на отбора.Анчелоти е направил много за отбора , но наистина този сезон най-голяма вина има той.

RUSSIA_FAN
16.05.2009 11:13

Според мен проблема е че само ПАТО е на възраст под 45 години *sick* *joking* ..... Дори и на шега... няма да е зле да спрат да копуват някви дядовки, колкото и да са били звесзди преди 2-3 години вече не могат да се мерят с младите таланти......На дали 35 годишен може да тича с скороста на 20 годишен *wink* Опит и класа се придобиват с времето така че трябва да се даде път на младите *smile*

shitfyyy
16.05.2009 10:30

Момчета основния проблем не е само Карло а и Галиани трябва да си тръгва.