Славия падна от Миньор, но е на 1/2-финал

18:03
Славия падна от Миньор, но е на 1/2-финал
Славия загуби изненадващо с 0:1 у дома от Миньор, но се класира за полуфиналите след общ резултат 5:3.

Двата отбора играха с част от резервните си състезатели, а първото по-опасно положение дойде в 16-ата минута, когато удар на Здравко Лазаров беше избит в корнер от Николай Банков. В края на полувремето Миньор имаше две възможности за гол, но Ивайло Иванов спаси удари на Олегов и Ивайло Стоянов. Славия отвърна с опасни удари на Здравко Лазаров.

В средата на втората част Окечукво беше изведен от Александров, но се засуети и не успя да отправи удар. В 73-ата минута белите опитаха да вкарат чрез далечен шут на Живко Желев, но Банков се намеси решително и улови топката.

В 77-ата минута Нджой центрира, Окечукво засече с глава в гредата. В секундите след това Ивайло Цветков и резервата Александров също пропуснаха да се разпишат за перничани. В последните минути на срещата последователни удари на Чавдар Янков, Димо Атанасов и Радослав Василев не влязоха във вратата на Миньор, а Дайсуке Мацуи също пропусна да се разпише на два пъти и да донесе успеха в полза на домакините. В 88-ата минута Йорданов пресече пас на Филипов, напредна отляво, центрира за Окечукво, който с глава засече в мрежата за крайното 1:0 в полза на гостите.

В игра за Славия се завърна Чавдар Янков, който лекуваше контузия в коляното през последната половин година.

Официален дебют за белите направи опитният вратар Ивайло Иванов. Бившият японски национал Дайсуке Мацуи също игра като резерва за столичани, след като дълго време беше контузен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

albertbg
03.04.2013 18:36

Много ще се радвам ако Славия вземат купата. Ще е идеален подарък за 100-годишнината.

NeedForWeed
03.04.2013 20:35

Малко невъзможен подарък ама карай.

rumbaki
03.04.2013 18:13

За радост го хванах,но подозирах,че ще е уговорен.

cheman
03.04.2013 18:08

тоя мач е пълна гавра с истинския футбол