Малага - Борусия Д, загубен

12:24
Малага - Борусия Д, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Април: 1 познати от общо 2 мача - 50.0% успеваемост

► Залог на деня за 03.04.2013 г.




Борусия Дортмунд до тук в Шампионската лига доказа, че подобни завързани срещи навън са изцяло по нейния вкус. И Шахтьор и Реал Мадрид, а и Аякс и Манчестър Сити си изпатиха от скоростните контри на дортмунци и от умението им да преливат много бързо от защита в атака. Абсолютно всичко срещи до тук в този турнир, в които Борусия беше гост, финишираха при опцията за попадения и в двете врати. Предвид характеристиките и на тимът на Малага и факта, че той ще бъде домакин, е повече от очаквано и двата тима да успея да поразят противниковата мрежа поне по веднъж. Отборът на Малага е успял да отбележи във всяко едно свое домакинство в лигата до тук, а само Андерлехт успя да вкара на този стадион. Борусия няма да има затрудненията на Милан и Зенит, които не отбелязаха голове при визитите си на Малага, защото преди всичко те се стремяха да не загубят тогава, а сега немците са наясно, че има и среща реванш на тяхна земя и че един гол днес може да улесни безкрайно много задачата им тогава. Предвид стила и на двата съперник е много вероятно тук страхът от загуба да не вземе власт и да видим открита и атрактивна игра придружена от голове.

Прогноза: Гол/Гол; Коефициент: 1.72

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fakata1990
03.04.2013 15:08

Ако Немците вкарат първия гол според мен мача ще завърши 1:0 за тях, но ако Испанците вкарат доста зрелищен мач ни чака и прогнозата гол/гол е реална.
Мен ме интересува повече другия мач Реал Мадрид - Галатасарай там очаквам изненада с малко повече късмет и картон с доста ярък цвят за Реал.

greenhool
03.04.2013 13:28

2ка в хикса от мен в еврото е кам 13коеф. успех!!