Бербо към капитана си: Стой отзад и остави головете на мен

19:47
Бербо към капитана си: Стой отзад и остави головете на мен
Капитанът на Фулъм Бреде Хангеланд призна, че Димитър Бербатов му се е скарал, че понякога се увлича и участва в атаките на своя тим, въпреки че норвежкият защитник имаше основна заслуга за третия гол в полза на котиджърс при победата на Фулъм над Куинс Парк Рейнджърс с 3:2.

Димитър Бербатов вкара първите две попадения за важната победа на тима си, а Хангеланд направи страхотно отиграване с пета по време на атаката за третия гол на домакините, паднал след автогол на Клинт Хил.

"Изведнъж се озовах доста далеч от нормалната ми позиция и наистина се зарадвах, че помогнах да вкараме този гол", каза снажният защитник за снощния мач, който Фулъм взе доста трудно с 3:2.

"Димитър ми каза след това - "Въпреки, че вкарахме, ти стой отзад и остави тези неща на мен". Той е доста забавен тип", добави Хангеланд, който преподписа през миналата седмица своя договор с Фулъм.

"Сега вече ще можем да спим спокойно, знаейки, че си запазихме мястото в елита. Имаше момент, в който се виждаше, че може и да имаме някакви проблеми, но след Нова Година обърнахме нещата в наша полза", сподели още Хангеланд.

Димитър Бербатов пък вече има 13 попадения от началото на сезона във Висшата лига на Англия след двата гола във вратата на Жулио Сезар.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Deadly_teams
04.04.2013 22:25

Само вижте съдията как гледа бербо *lol* *lol* *lol* *lol* Epic...

paunQ
03.04.2013 11:27

Ей, Мик Джагър, то си пише в статията, че е шега.. *smile* Пък и е добре малко да се стегнат защитниците на Фулъм. *smile* При Рой бяха доста стабилни особено Хангеланд, но този сезон не му е добър.

rollingstones
04.04.2013 01:42

Е пийс де, но заглавието е адско подвеждащо *smile*

paunQ
03.04.2013 11:43

Това не прави тая статия жълта. *smile* В случая проблема е на "малките деца и идиотите". *smile* Не мислиш ли? *smile* Не казвам, че никога Уинър не пишат жълти статии, но в случая не е така. *smile* Пийс

rollingstones
03.04.2013 11:32

То оставаше и да не го пише. Въпроси е, че малките деца и идиотите четат само заглавията и то само това им трябва да почнат да плюят...