Ди Канио: Съндърланд няма да изпадне

17:43
Ди Канио: Съндърланд няма да изпадне
Паоло Ди Канио очаква Съндърланд да не изпадне в Чемпиъншип през този сезон и се закани на първата си официална пресконференция като мениджър на черните котки да направи всичко по силите си отборът да вземе максимален брой точки до края на кампанията.

Ди Канио, който смени Мартин О`Нийл начело на отбора от Североизточна Англия, все пак отказа да коментира своите политически възгледи и твърденията, че е фашист.

"Не искам да отговарям повече на тези въпроси", заяви италианецът.

"Имаше много добро изявление от страна на клуба, с много, много ясни думи, които дойдоха от мен. Не желая да говоря повече за политика, защото ние не сме в Парламента, аз не съм политик и искам да говоря само за футбол", добави Ди Канио.

Съндърланд са точно над зоната на изпадащите, но на тима предстоят много тежки мачове с Челси, Нюкасъл, Евертън и Астън Вила, така че тимът може и в крайна сметка да се озове сред последните три отбора.

"Когато ми се обади президентът Елис Шорт, усетих огън в корема. Щях да доплувам до Съндърланд, за да поема отбора", каза още бившият играч на Лацио и Уест Хям.

"Аз смятам, че с енергията, с която разполагам, ще можем да вземем нещо от следващите 7 мача. Надявам се отборът ни да си повярва. Пресата обича да ме нарича "лудия италианец", но аз съм готов да заложа всичко, че Съндърланд ще остане във Висшата лига на Англия", завърши Паоло Ди Канио.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fl0rida
02.04.2013 18:32

Челси в този мач вкарва минимум 2 гола.....

Jurka5
02.04.2013 18:24

На шалът надписа си го превеждам като Sir Alex Ferguson Club. *beer**joking*