Звездите на Барса закъсняват за тренировка, глобяват ги

20:39
Звездите на Барса закъсняват за тренировка, глобяват ги
Шест от звездите на Барселона най-вероятно ще бъдат глобени от своя наставник Хосеп Гуардиола за закъснение за тренировка, пише мадридският вестник "Марка".

Лионел Меси, Яя Туре, Шави Ернандес, Ейдур Гудьонсен, Тиери Анри и Дани Алвеш се забавили с около пет-десет минути за следобедното занимание на тима, след като преминали обичайните допинг тестове на УЕФА.

Хосеп Гуардиола много стриктно спазвал дисциплината и изисквал от играчите си перфекционализъм. От началото на този сезон много от играчите а клуба си изпатили финансово за малки своеволия.

"Марка" оповести, че и шестимата ще бъдат глобени с 500 евро от седмичните си възнаграждения за малката си неточност.

Изглежда строгостта на Гуардиола се е отразила по перфектен начин на каталунците, които през тази година помитат всичко по пътя си и са много близо до уникален требъл, след като вече спечелиха Купата на Краля и са на точка от титлата в Примера дивизион.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stef9472
16.05.2009 13:12

евалата на Гуардила сигурен съм че заради дисциплината постигнаха такива резултати този сезон.Просто за мене няма друг по достоен треньор от него не само за барса ами и за другите елитни клубове .Сър Алекс пасти да яде пред този ВЕЛИК треньор.

pet_14
15.05.2009 22:58

А при Франк нещата бяха други *lol* Когато закъсняваха те го черпеха с 1 пура и айде, всичко минава *lol* *lol* *lol*
Pep е стабилен

TigerJK
15.05.2009 22:13

а така! ня им дава да му се качват на главата :> все пак той е шефа